Groepssupervisie
Leiders | Begeleiders

Duur

3,5 uur

Deelnemers

3-5

Investering

€295,- (excl. btw)

Wat is supervisie?

De definitie van de European Mentoring & Coaching Council is:

“Supervision is a safe space for reflective dialogue; supporting the supervisee’s practice, development and well-being”.

Als leider en als begeleider (professionele coach, trainer of mentor), werk je voortdurend op de grens. Bovendien wordt er van je verwacht dat je jezelf continu ontwikkelt je. Het vermogen om te reflecteren op jouw eigen handelen binnen je ambacht is dan ook essentieel.

Supervisie gaat over jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen je vakgebied waarbij jouw praktijksituaties en ervaringen centraal staan. Omdat de context voor leiders een andere is als voor begeleiders, splitsen we de groepen:

Zowel startende leiders en begeleiders als ervaren rotten in het vak ontwikkelen zich efficiënt door middel van supervisie.

 

Supervisie NOBCO|EMCC en ICF
Beroepsverenigingen zoals o.a. NOBCO|EMCC en ICF zien supervisie als een belangrijk en verplicht onderdeel van de professionele praktijk. Zowel tijdens opleidingen als binnen de uitoefening van de professionele coachpraktijk. Het is dan ook een verplicht onderdeel van onze geacrediteerde EQA opleiding “Natuurlijk Coachen als Professie”.

Voor jouw (her) certificering ontvang jij van ons een officieel document met feedback en ontwikkelingpunten van onze supervisoren.
Zodat jij dit als professional goed kunt documenteren en je deze punten mee kunt nemen in je reflectie en verdere ontwikkeling.


Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het in zichzelf te ontdekken.”

[Galileo Galilei]

Programma

Wil je beter worden in je vak? Wij helpen je verder als je:

Onze aanpak

In supervisie gaat het erom jezelf als instrument beter te leren kennen. Je leert dit uiterst effectief in interactie en feedback met collega’s. Van de individuele vragen van je collega’s kun je zelf heel veel leren. Daarom is groepssupervisie bijzonder effectief.

We bieden daarbij de volgende opties:

Past Groepssupervisie bij jou?

Supervisiegroep Natuurlijk Leiden

Supervisiegroep Natuurlijk Begeleiden

Startdata

Wil je begeleid worden met je eigen groep? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Supervisoren

Nicole Klaver

Senior Coach | Trainer | Supervisor

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf”

Ik ben Nicole Klaver, trainer, coach en supervisor, voor professionals en leidinggevenden die zelf de verantwoordelijkheid voor hun professionele ontwikkeling willen pakken.

Ik heb twintig jaar in het onderwijs gewerkt als docent en onderwijskundig leider. Sinds 2021 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en werkzaam voor Peak Impact.

Wat mij kenmerkt als supervisor:
Aandachtig, aanwezig zonder oordeel maar wel eerlijk in wat ik zie en opmerk.

Nicole is Internationaal gecertificeerd Supervisor en Senior Coach (NOBCO | EMCC), Trainer EQA opleiding.

Wil je meer weten over Nicole? Kijk dan hier.

Jeroen Offermans

Senior Systemisch Coach | Trainer | Supervisor
Investeerder & voormalig serie-ondernemer
 
 
 
“Verken je binnenwereld, verover de buitenwereld”
 
Als trainer, coach, supervisor en facilitator van veranderprocessen werk ik op het snijvlak van Systemisch Werk (SW), Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). En kijk ik op een diepgaand niveau naar de ontwikkelings- en stagnatievraagstukken die spelen. Inter-persoonlijk en intra-persoonlijk. Met diepgaand doel ik op de diepere lagen van het onderbewuste. Op het niveau van missie, identiteit, waarden en overtuigingen. Werken met de onderstroom. Inzichtelijk krijgen welke patronen en dynamieken onbewust een rol spelen in het gedrag en daarmee het resultaat beïnvloeden. Zodat we met dat inzicht vanuit autonomie nieuwe keuzes kunnen maken.  
 
Jeroen is Internationaal gecertificeerd als NLP Trainer (ABNLP | NVNLP) en Senior Coach (accreditatie NOBCO | EMCC Global), Trainer Systemisch Werk & Transactionele Analyse en docent- en supervisor geaccrediteerde EQA coachopleiding. 
 
Hij is actief investeerder (MKB+) en voormalig serie-ondernemer; 30+ jaar ervaring als eindverantwoordelijke leider
 
 
 

Wil je meer weten over Jeroen? Kijk dan hier.

Zeker weten of de opleiding bij jouw past?

In ons vrijblijvend adviesgesprek zullen we samen jouw specifieke leerdoelen en behoeften bespreken, om zo de opleiding of training te vinden die het beste bij jou past. We nemen graag de tijd om jouw situatie te begrijpen en je te helpen de juiste keuze te maken.

Laat je door ons begeleiden

Wil je begeleid worden met je eigen groep? Dat is mogelijk.
Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we zsm contact met je op.

Factuur aanvragen voor onze opleidingen

Vul hieronder het formulier in om de opleiding o.b.v. facturatie te voldoen. Na de aanvraag wordt er een optie op de opleiding gegeven. Deze is pas definitief als het volledige bedrag is betaald.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Bedrijfsnaam *
(Financieel) Contact persoon
Adres *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Voor welk product wil je een factuur aanvragen? *
Wil je het Embedded EIA op Practitioner niveau erbij toevoegen?
Wil je extra informatie aan de factuur toevoegen? vul deze hieronder in..