Individuele
Coaching

Startdata

Geen wachttijden

Traject

8 sessies x 1,5 uur

Investering

Afhankelijk van de coach

Locatie

Fysiek of online

Doelstelling

Maatwerk

Online volgsysteem

Incl. online platform

Coaching van leidinggevenden en professionals

Wist je dat je slechts 5% van je handelingen bewust doet? Dus wat doe je met de overige 95%? En wat betekent dat onbewust handelen voor de kwaliteit van het bereiken van je doelen? Introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die we als mens kunnen inzetten. Als je het onbewuste bewust maakt. Dan is de kans op een betere uitkomst vele malen groter.

Herken je één of meerdere van de onderstaande punten?

Door middel van persoonlijke begeleiding zetten we dat wat al een tijdje vast zit samen weer in beweging.

Coach Traject

Individueel coach traject: voor specifieke ontwikkelings- en stagnatie vraagstukken

In een individueel coachingstraject met een van onze ervaren coaches ga je in 1-op-1 gesprekken aan de slag met jouw ontwikkelings- of stagnatievraagstuk. Dit traject is flexibel in te richten.

De frequentie bepalen jullie samen. Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen om 5-6 keer elke 2-3 weken een sessie van 1,5 uur te plannen; om actief met een coach vraag aan de slag te gaan. En daarna 2-3x een maandelijkse sessie om er voor te zorgen dat je de nieuwe ingeslagen weg effectief kunt verdiepen kunt bestendigen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om na afloop aanvullende losse sessies af te spreken.

Cliënt-volgsysteem: ondersteuning door krachtig online platform

Tijdens het traject maken we gebruik van het client volgsysteem van Coaching.com. Via dit online platform krijg je 24/7 inzicht in het verloop van je traject. Hier worden alle afspraken vastgelegd en acties uitgezet. Alle reflectie verslagen, handouts, evaluatieformulieren en notities worden centraal op een veilige manier opgeslagen. Het platform biedt optimale ondersteuning tijdens het traject en zorgt voor het borgen van voortgang en meetbaarheid van resultaten.

Accreditatie en ervaring

Onze coaches hebben een erkende coachopleiding gevolgd en hebben zich vervolgens gespecialiseerd (gecertificeerd) in beproefde methoden en technieken waaronder NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), DISC (Gedragsanalyse), TA (Transactionele Analyse), Systemisch Werk, Lichaams Werk, etc.

Zij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en hanteren de Internationale Ethische GedragscodeZij blijven zich ontwikkelen door het volgen van scholing en intervisie (permanente educatie).

In geval van klachten kunt u zich wenden tot de onafhankelijke commissie van de NOBCO (www.nobco.nl).

Intake: zonder risico kennismaken

Tijdens de intake (Zoom sessie of live in Amersfoort) bekijk je samen met de coach wat er speelt en wat ervoor nodig is om jou in beweging te krijgen zodat je de resultaten kunt gaan boeken die je voor ogen hebt. Hierbij krijg je natuurlijk ook meteen de kans om te ontdekken of deze coach voor jou de beste keuze is, zodat je met vertrouwen met je traject kunt starten.

Aan een intake zijn geen kosten verbonden. Mocht tijdens de intake blijken dat jij niet het vertrouwen hebt dat we je echt verder kunnen helpen, of dat de coach niet het vertrouwen heeft dat wij impact kunnen leveren op jouw ontwikkeling, dan brengen we géén kosten in rekening.

Als er een klik is en jullie samen besluiten door te gaan, maak je een afspraak voor een eerste sessie. Bij voorkeur op ons kantoor in Amersfoort. Online coaching (via Zoom) is eventueel ook mogelijk.

‘Big bang’ implementaties werken niet. Wij geloven dat duurzame verandering een zekere diepgang vereist en het tijd kost om nieuwe opties te integreren. Wij werken daarom altijd in de vorm van een intensief traject van 8 sessies en een looptijd van enkele maanden.

Onze visie op coaching: positieve psychologie, autonomie en creëren van beweging

Alle antwoorden zitten al in je, wij helpen je om ze helder te krijgen zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Autonomie. Wij denken dat duurzame verandering zich vooral afspeelt op een diepere laag. Het niveau van missie, identiteit en waarden/overtuigingen. We spiegelen, schudden aan je wereldbeeld en zetten je letterlijk in beweging dus verwacht bij ons geen uren denk- en zitwerk maar activerende sessies die je richting geven.

Wij geloven in positieve psychologie; dat wat je aandacht geeft groeit. De focus ligt dan ook op dat wat je wilt bereiken; de gewenste situatie. Als het helpend is voor het proces gaan we op zoek naar de oorzaak van patronen. Zodat er op basis van die informatie en inzichten nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden. In dat geval sluiten we ons aan bij onderstaande quote.

“Het leven dient achterwaarts begrepen te worden en voorwaarts geleefd te worden”. 
[Søren Kierkegaard]

Coaches

Tessa Reijngoud

Senior Coach | NLP Trainer | Veranderadviseur

Waar wil je heen en wat houd je tegen? Met bevlogenheid, nieuwsgierigheid, een scherpe blik en aandacht ga ik hier samen met je naar op zoek. Daar waar het vastloopt maak ik de knelpunten inzichtelijk en breng ik met mijn creativiteit en open mind nieuwe opties. Ik geloof dat je daar kunt komen waarnaar je verlangt. Of het nu rust, voldoening of vooruitgang is, ik ga heel graag met je op avontuur.

Ik geloof in een wereld waarin mens en bedrijf elkaar versterken, dat mensen voldoening, plezier en energie uit hun werk halen en dat bedrijven kunnen groeien en bijdragen aan een mooie wereld.
Idealistisch? En ook nuchter genoeg om te weten dat mensen die gek genoeg zijn om te bedenken dat ze de wereld kunnen veranderen, degenen zijn die dat ook doen.

Heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt of je op nieuwe ideeën brengt? Die je weer contact laat maken met je echte verlangens? En wil je stappen zetten? 

Ik ben nu al benieuwd waar we uitkomen, jij ook?

Locaties: Amersfoort, Putten (NW Veluwe), Online

Tessa is Internationaal gecertificeerd Trainer in NLP (ABNLP | NVNLP), Senior Coach en adviseur in verandertrajecten

Regio: Amersfoort, Putten (Gld), Online

Nicole Klaver

Senior Coach | Supervisor | Trainer

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf”

Ik ben Nicole Klaver, trainer, senior coach en supervisor, voor professionals en leidinggevenden die zelf de verantwoordelijkheid voor hun professionele ontwikkeling willen pakken.

Ik heb twintig jaar in het onderwijs gewerkt als docent en onderwijskundig leider. Sinds 2021 ben werkzaam voor Peak Impact.

Wat mij kenmerkt als coach:
Aandachtig, aanwezig zonder oordeel maar wel eerlijk in wat ik zie en opmerk.

Nicole is Internationaal gecertificeerd Supervisor (ESIA, EMCC Global) en Senior Coach (NOBCO | EMCC).

Regio: Twente, Online

Enkele ervaringen

Ons voorstel: kennis maken zonder risico

Wij denken dat veiligheid en vertrouwen de basis vormt voor een goed coachings traject.

Tijdens een intake gesprek (Zoom sessie) bekijk je samen met de coach wat er speelt en wat ervoor nodig is om jou in beweging te krijgen zodat je de resultaten kunt gaan boeken die je voor ogen hebt. Hierbij krijg je natuurlijk ook meteen de kans om te ontdekken of deze coach voor jou de beste keuze is, zodat je met vertrouwen met je traject kunt starten.

Aan een intake zijn geen kosten verbonden. Mocht tijdens de intake blijken dat jij niet het vertrouwen hebt dat we je echt verder kunnen helpen, of dat de coach niet het vertrouwen heeft dat wij impact kunnen leveren op jouw ontwikkeling, dan brengen we géén kosten in rekening.

Factuur aanvragen voor onze opleidingen

Vul hieronder het formulier in om de opleiding o.b.v. facturatie te voldoen. Na de aanvraag wordt er een optie op de opleiding gegeven. Deze is pas definitief als het volledige bedrag is betaald.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Bedrijfsnaam *
(Financieel) Contact persoon
Adres *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Voor welk product wil je een factuur aanvragen? *
Wil je het Embedded EIA op Practitioner niveau erbij toevoegen?
Wil je extra informatie aan de factuur toevoegen? vul deze hieronder in..