executive Coaching | mentoring

Startdata

Geen wachttijden

Traject

8 sessies x 1,5 uur

Investering

€3000,- (excl. btw)

Locatie

Amersfoort

Doelstelling

Maatwerk

Online volgsysteem

Incl. online platform

Coaching | MENTORING voor eindverantwoordelijke
ondernemende leiders & leidende ondernemers

Om vooruitgang te faciliteren heb je als eindverantwoordelijke de taak om te investeren in vruchtbare grond, waarop potentie en ambitie tot bloei kan komen. Daarbij sta je per definitie voor een eenzame taak. Als leider behoor je niet tot de leden. Je kunt jezelf daarbij de vraag stellen: “door wie laat jij je voeden, spiegelen, steunen en confronteren”. Met andere woorden; als leider heb jij je lidmaatschap te organiseren. Bovendien moet je het dak onderhouden en liefst repareren als het nog niet lekt.

Wist je dat je slechts 5% van je handelingen bewust doet? Dus wat doe je met de overige 95%? En wat betekent dat onbewust handelen voor de kwaliteit van het bereiken van je doelen? Introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die we als leider kunnen inzetten. Als je het onbewuste bewust maakt. Dan is de kans op een betere uitkomst vele malen groter.

Juist voor eindverantwoordelijken is coaching of mentoring zó ontzettend belangrijk! 

Herken je één of meerdere van de onderstaande punten?

Door middel van persoonlijke begeleiding zetten we dat wat al een tijdje vast zit samen weer in beweging.

coach Trajecten

Individueel coach traject: voor specifieke ontwikkelings- en stagnatie vraagstukken

In een individueel traject met Senior Executive Coach Jeroen Offermans in 1-op-1 gesprekken aan de slag met jouw ontwikkelings- of stagnatievraagstuk. Dit traject is flexibel in te richten.

De frequentie bepalen jullie samen. Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen om 5-6 keer elke 2-3 weken een sessie van 1,5 uur te plannen; om actief met een coachvraag aan de slag te gaan. En daarna 2-3x een maandelijkse sessie om er voor te zorgen dat je de nieuwe ingeslagen weg effectief kunt verdiepen kunt bestendigen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om na afloop aanvullende losse sessies af te spreken.

Na het afronden van het traject kunnen er ook afspraken worden gemaakt over een vervolg in de vorm van mentoring. De coach zal dan een andere rol vervullen. In het coach vak noemen we dit her-contracteren.

Cliënt-volgsysteem: ondersteuning door krachtig online platform

Tijdens het traject maken we gebruik van het client volgsysteem van Coaching.com. Via dit online platform krijg je 24/7 inzicht in het verloop van je traject. Hier worden alle afspraken vastgelegd en acties uitgezet. Alle reflectie verslagen, handouts, evaluatieformulieren en notities worden centraal op een veilige manier opgeslagen. Het platform biedt optimale ondersteuning tijdens het traject en zorgt voor het borgen van voortgang en meetbaarheid van resultaten.

Accreditatie en ervaring

Onze coaches hebben een erkende coachopleiding gevolgd en hebben zich vervolgens gespecialiseerd (gecertificeerd) in beproefde methoden en technieken waaronder NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), DISC (Gedragsanalyse), TA (Transactionele Analyse), Systemisch Werk, Lichaams Werk, etc.

Zij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en hanteren de Internationale Ethische GedragscodeZij blijven zich ontwikkelen door het volgen van scholing en intervisie (permanente educatie).

In geval van klachten kunt u zich wenden tot de onafhankelijke commissie van de NOBCO (www.nobco.nl).

Intake: zonder risico kennismaken

Tijdens de intake (Zoom sessie of live in Amersfoort) bekijk je samen met de coach wat er speelt en wat ervoor nodig is om jou in beweging te krijgen zodat je de resultaten kunt gaan boeken die je voor ogen hebt. Hierbij krijg je natuurlijk ook meteen de kans om te ontdekken of deze coach voor jou de beste keuze is, zodat je met vertrouwen met je traject kunt starten.

Aan een intake zijn geen kosten verbonden. Mocht tijdens de intake blijken dat jij niet het vertrouwen hebt dat we je echt verder kunnen helpen, of dat de coach niet het vertrouwen heeft dat wij impact kunnen leveren op jouw ontwikkeling, dan brengen we géén kosten in rekening.

Als er een klik is en jullie samen besluiten door te gaan, maak je een afspraak voor een eerste sessie. Deze vinden plaats in Amersfoort.

‘Big bang’ implementaties werken niet. Wij geloven dat duurzame verandering een zekere diepgang vereist en het tijd kost om nieuwe opties te integreren. Wij werken daarom altijd in de vorm van een intensief traject van 8 sessies en een looptijd van enkele maanden.

Onze visie op coaching: positieve psychologie, autonomie en creëren van beweging

Alle antwoorden zitten al in je, wij helpen je om ze helder te krijgen zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Autonomie. Wij denken dat duurzame verandering zich vooral afspeelt op een diepere laag. Het niveau van missie, identiteit en waarden/overtuigingen. We spiegelen, schudden aan je wereldbeeld en zetten je letterlijk in beweging dus verwacht bij ons geen uren denk- en zitwerk maar activerende sessies die je richting geven.

Wij geloven in positieve psychologie; dat wat je aandacht geeft groeit. De focus ligt dan ook op dat wat je wilt bereiken; de gewenste situatie. Als het helpend is voor het proces gaan we op zoek naar de oorzaak van patronen. Zodat er op basis van die informatie en inzichten nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden. In dat geval sluiten we ons aan bij onderstaande quote.

“Het leven dient achterwaarts begrepen te worden en voorwaarts geleefd te worden”. 
[Søren Kierkegaard]

Coach | Mentor

Jeroen Offermans

Senior Systemisch Coach | Trainer | Investeerder & voormalig serie-ondernemer
Verken je binnenwereld, verover de buitenwereld! 
 
Als trainer, coach en facilitator van veranderprocessen werk ik op het snijvlak van Systemisch Werk (SW), Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). En kijk ik op een diepgaand niveau naar de ontwikkelings- en stagnatievraagstukken die spelen. Inter-persoonlijk en intra-persoonlijk. Met diepgaand doel ik op de diepere lagen van het onderbewuste. Op het niveau van missie, identiteit, waarden en overtuigingen. Werken met de onderstroom. Inzichtelijk krijgen welke patronen en dynamieken onbewust een rol spelen in het gedrag en daarmee het resultaat beïnvloeden. Zodat we met dat inzicht vanuit autonomie nieuwe keuzes kunnen maken.  
 
Jeroen is Internationaal gecertificeerd als NLP Trainer (ABNLP | NVNLP) en als Senior Coach (accreditatie NOBCO | EMCC Global), Trainer Systemisch Werk & Transactionele Analyse en docent- en supervisor geaccrediteerde EQA coachopleiding. 
 
Hij is actief investeerder (MKB+) en voormalig serie-ondernemer met 30+ jaar ervaring met start-ups, scale-ups, missers en succesvolle exit-trajecten.

Wil je meer weten over deze coach? Kijk dan hier.

Enkele ervaringen

Ons voorstel: kennis maken zonder risico

Wij denken dat veiligheid en vertrouwen de basis vormt voor een goed coachings traject.

Tijdens een intake gesprek (Zoom sessie) bekijk je samen met de coach wat er speelt en wat ervoor nodig is om jou in beweging te krijgen zodat je de resultaten kunt gaan boeken die je voor ogen hebt. Hierbij krijg je natuurlijk ook meteen de kans om te ontdekken of deze coach voor jou de beste keuze is, zodat je met vertrouwen met je traject kunt starten.

Aan een intake zijn geen kosten verbonden. Mocht tijdens de intake blijken dat jij niet het vertrouwen hebt dat we je echt verder kunnen helpen, of dat de coach niet het vertrouwen heeft dat wij impact kunnen leveren op jouw ontwikkeling, dan brengen we géén kosten in rekening.

Factuur aanvragen voor onze opleidingen

Vul hieronder het formulier in om de opleiding o.b.v. facturatie te voldoen. Na de aanvraag wordt er een optie op de opleiding gegeven. Deze is pas definitief als het volledige bedrag is betaald.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Bedrijfsnaam *
(Financieel) Contact persoon
Adres *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Voor welk product wil je een factuur aanvragen? *
Wil je het Embedded EIA op Practitioner niveau erbij toevoegen?
Wil je extra informatie aan de factuur toevoegen? vul deze hieronder in..