Mijn werkgever ziet me aankomen!

opleidingsbudget Wandelcoaching

Mijn werkgever ziet me aankomen!

 

Vraag het je werkgever

Regelmatig krijgen wij te horen dat iemand de Beroepsopleiding Wandelcoachen als professie niet kan betalen. Hartstikke jammer natuurlijk, wanneer je graag dit mooie vak wilt gaan uitoefenen.

‘Mijn werkgever ziet me aankomen!’ is vaak de reactie als we de vraag stellen ‘heb je het al aan je werkgever gevraagd?’. Hoe mooi is dat ze deze tip aannemen en naar hun leidinggevende of manager gaan. En het uiteindelijke geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Subsidies

De reden dat we die tip geven, is omdat mensen het vaak vergeten te vragen. En heel vaak weten medewerkers het ook niet omdat er niet echt over gesproken wordt. Nog niet zo geleden was er iemand die al 20 jaar ergens werkte en nog nooit een training of cursus gevolgd had. Ze had er ook nooit naar gevraagd. Een bedrijf heeft in de meeste gevallen een opleidingsbudget en anders kunnen de kosten voor opleiding en training fiscaal afgetrokken worden. In sommige gevallen kunnen er zelfs subsidies of speciale fondsen aangesproken worden.

Investering voor de toekomst

Wil jij ook graag de wandelcoachopleiding volgen en weet je niet hoe je het financieel rond maakt?  Ook voor jou de vraag: ‘Heb je het al aan je werkgever gevraagd?’ Of je er nu kort of lang werkt, je bent van waarde voor het bedrijf, de organisatie of instelling. Je werkgever is het niet verplicht om te geven, maar als het goed is houd hij van gemotiveerde medewerkers. Iemand die persoonlijk en professioneel blijft ontwikkelen en zo voor een duurzame samenwerking gaat.

Hulp nodig?

Heb je wat onderbouwing nodig om je werkgever te overtuigen? Aarzel dan niet om een belafspraak te maken. We helpen je graag vooruit.

Heb je dit artikel over opleidingsbudget ook al gelezen?

 

Wandelcoach Praktijkvoorbeelden

Natuurlijke werkvormen

Meer inspiratie

Aanmelden nieuwsbrief