Basecamp | 3-daagse | LeiderschapsrEIS

Duur

Drie intensieve dagen off-site.

Prijs

€1500,- (excl. btw)

Deelnemers

10-14 deelnemers

Basecamp Leiderschapsreis | Driedaagse leiderschapsreis
voor mannelijke leiders

En, mannelijke leider… hoe gaat het, onderweg naar de top?  
Soms is het goed om weer even af te dalen naar Basecamp. even vertragen om later weer te kunnen versnellen. 

Dat is precies wat we tijdens de 3-daagse leiderschapsreis ‘Basecamp’, gaan doen. In Basecamp keer je even terug naar je basis, terug naar je eigen natuur. We trekken 54 uur intensief met elkaar op. Om eens goed te reflecteren; “Hoe doe ik dat nou”? Om weer in beweging te zetten wat al een tijdje vast zit. 

Welke uitdaging kom je tegen als leider? Wat vraagt je rol van je? En hoe is dat als partner, als vader of als vriend? En als professional? Kom je tot je recht? Geef je je volledig? Is je hoofd vol? En hoe is het met je hart?

Het man-zijn roept ons. Leiderschap vraagt om integratie: het kunnen combineren van feminiene én masculine krachten.

De 1e stap in deze leiderschapsreis: je eigen leider zijn. Je eigen man zijn opnieuw ontdekken.

“Een man wordt drie keer geboren:
uit zijn moeder
uit zijn vader
uit zijn eigen diepste wezen.”

Wees eens eerlijk...

Wat gaan we doen?

Deze tijd vraagt veel van ons. En als man hebben we geleerd om dat te ondergaan. We doen het te vaak alleen. We vragen te weinig om hulp.

Onbewust worden we geleefd door onze context. We doen wat van ons wordt gevraagd door anderen. Daarom werken we tijdens het programma ‘Naar binnen’ en gaan we ‘buiten de context’.

We trekken ons 3 dagen terug in een buitenlocatie in de omgeving van Apeldoorn. Je slaapt in een expeditie-tent, we ervaren, koken, maken vuur en zijn samen; 54 uur. Zo komen we tot de kern.

Ga niet uit van een programma waarin je gepamperd wordt. Je gaat vol aan de bak. Je hebt steun aan elkaar en aan ons, maar we verwachten ook dat je instapt op de uitdaging. Je weet niet wat er gaat gebeuren. Wel dat het tijd is, dat het gebeurd.

We werken met jouw persoonlijke leerdoelen, én een aantal vaste universele thema’s. Daarnaast werk je met actuele vragen; uitdagingen rondom leiderschap die zich ‘in het wild’ aandienen in je dagelijks leven. Daarbij leer je kijken vanuit een systemisch perspectief naar je eigen rol en invloed binnen het grotere geheel.

We werken in een groep van maximaal 14 deelnemers, met 2 ervaren begeleiders.

Voorbereiding en uitvoering

Elke expeditie vergt een gedegen voorbereiding.

Wat levert deze reis je concreet op?

Startdata

Deze driedaagse leiderschapsreis duurt 54 uur; van 10.00 op de eerste dag tot ca. 16.00 uur op de derde dag en start op onderstaande data.

Wil je je aanmelden via jouw werkgever? Vul dit formulier in en ontvang een factuur voor deze opleiding.

Inbegrepen

Unieke Locatie in de natuur

Deze training beleef je in een natuurlijke omgeving. We verblijven op een unieke buitenlocatie aan de rand van de Veluwe in de omgeving van Apeldoorn. Tijdens de dagen verplaatsen we een aantal keer ivm activiteiten en komen we steeds weer terug in het Basecamp.

Trainers

Jeroen Offermans

Senior Systemisch Coach | Trainer
Investeerder & voormalig serie-ondernemer
Verken je binnenwereld, verover de buitenwereld! 
 
Als trainer, coach en facilitator van veranderprocessen werk ik op het snijvlak van Systemisch Werk (SW), Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). En kijk ik op een diepgaand niveau naar de ontwikkelings- en stagnatievraagstukken die spelen. Inter-persoonlijk en intra-persoonlijk. Met diepgaand doel ik op de diepere lagen van het onderbewuste. Op het niveau van missie, identiteit, waarden en overtuigingen. Werken met de onderstroom. Inzichtelijk krijgen welke patronen en dynamieken onbewust een rol spelen in het gedrag en daarmee het resultaat beïnvloeden. Zodat we met dat inzicht vanuit autonomie nieuwe keuzes kunnen maken.  
 
Jeroen is Internationaal gecertificeerd als NLP Trainer (ABNLP | NVNLP) en Senior Coach (accreditatie NOBCO | EMCC Global), Trainer Systemisch Werk & Transactionele Analyse en docent- en supervisor geaccrediteerde EQA coachopleiding. 
 

Wil je meer weten over Jeroen? Kijk dan hier.

Sierdjan Westen

Senior Systemisch Coach | Trainer
Facilitator | Interventionist

Maak echt contact: met jezelf en de wereld om je heen. Zodat je kunt verbinden en creëeren vanuit autonomie.

Ondanks alle plannen die ik vroeger had, en dankzij de dromen die ik toen had, ben ik interventiekundige geworden. Want nu doe ik waar ik toen van droomde: ik combineer mijn passies voor persoonlijke ontwikkeling, organisaties en improvisatie.

Ik werk met organisaties, teams en mensen aan leiderschapsontwikkeling. Of het nu gaat om bewustwording of het aanleren van een nieuwe vaardigheid: ik werk vanuit de vraag van de ander: persoonlijke kracht en wens staan centraal.

Ik werk systemisch, praktisch en gericht op impact in het hier en nu. De ervaring staat centraal.

Sierdjan is Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Interventiekundige. Hij is daarnaast opgeleid als Systemisch begeleider, Improvisatie acteur/trainer. 

Wil je meer weten over Sierdjan? Kijk dan hier.

Zeker weten of een van onze leiderschapsprogramma's bij je past?

In een vrijblijvend adviesgesprek zullen we samen jouw specifieke leerdoelen en behoeften bespreken, om te onderzoeken welk programma daar het beste bij past.
We nemen graag de tijd om jouw situatie te begrijpen en je te helpen de juiste keuze te maken.

Factuur aanvragen voor onze opleidingen

Vul hieronder het formulier in om de opleiding o.b.v. facturatie te voldoen. Na de aanvraag wordt er een optie op de opleiding gegeven. Deze is pas definitief als het volledige bedrag is betaald.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Bedrijfsnaam *
(Financieel) Contact persoon
Adres *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Voor welk product wil je een factuur aanvragen? *
Wil je het Embedded EIA op Practitioner niveau erbij toevoegen?
Wil je extra informatie aan de factuur toevoegen? vul deze hieronder in..