“Out of the box” werken. Jij kan het ook!!

out of the box werken uitgelichte afbeelding

Out of the box werken

‘Out of the box werken’ kan soms met wat creativiteit heel eenvoudig. Door een aantal van je activiteiten naar buiten te verplaatsen kun je op een gezonde en leuke manier werken. Vele TriA® wandelcoaches van Wandelcoaching Nederland doen het al jaren en jij kan het ook, ongeacht wat je functie is.

Vergaderen, gesprekken voeren, coachen en trainen? Het kan allemaal buiten. Wil je weten hoe? Hieronder wordt het allemaal prijs gegeven.

Maar eerst even een leuke advertentie, die al veel verklapt.

Ben je op zoek naar een betaalbare werkruimte voor vergaderen, afspraken, trainen, coachen en nog meer? Dan heb je het nu gevonden. Wij kunnen je deze werkruimte geheel gratis aanbieden.

Onder buitenhuisarchitectuur ontworpen werkruimte, midden in een uitgestrekt natuur- en wandelgebied, ligt deze zeer royale, karakteristieke, vrijstaande moderne werkruimte. Deze is in perfecte staat van onderhoud met een fraai aangelegde voor- en achtertuin met niveauverschillen, een goede zon ligging en voldoende privacy. Gunstig gesitueerd in een gewilde omgeving. Nabij alle natuurlijke voorzieningen.

Deze werkruimte is geschikt voor zelfstandigen die individueel begeleiden en voor het werken met teams en groepen. Tevens is de ruimte zeer geschikt voor vergaderingen en voor trainingen. Deze ruimte is praktisch, comfortabel, gezond en volledig gratis. Bovendien beschikken ze over gratis parkeergelegenheid. Al is in het kader van het “low-car diet” de fiets of de benenwagen aan te bevelen.

Deze werkruimte biedt voldoende gelegenheid voor creatieve werkvormen en uitingen door de diverse indelingsmogelijkheden. Met tevens de optie tot realisatie van meer werk- en vergaderruimte. Laat je verrassen door zijn veelzijdigheid.

De ruimte biedt veel leuke extra’s. Heeft een stijlvolle speelse indeling met fraaie originele kenmerken. Bovendien voorzien van een energie- en een gezondheidslabel.

Aanvaarding per direct is mogelijk.

Met een beetje mazzel ligt de werkruimte ook nog op korte loop – of fietsafstand van uw woning, zodat de gang naar je werk op eenvoudige en gezonde wijze kan plaatsvinden.

Kortom een werkruimte met diverse natuurlijke werkmogelijkheden. Maak een bezichtiging voor een perfecte indruk!!!

Out of the box mogelijkheden

Je hebt hier een groot aantal voordelen gelezen van de ruimte zelf. Met een knipoog naar een makelaarsadvertentie. Er is zoveel mogelijk in de natuurlijke ruimte. Denk maar eens aan:

 • Vergaderen.
 • Functioneringsgesprekken.
 • Werkoverleg.
 • Coachgesprekken.
 • Trainingen.
 • Lunchwandelen.
 • Therapeutische sessies.
 • Psychosociale gesprekken.
 • Brainstormsessies.

out of the box werken groepAllemaal activiteiten die nu vooral binnen plaatsvinden. En in het kader van gezond werken is dat helemaal niet logisch. Er wordt gelukkig al veel geïnvesteerd door bedrijven om hun medewerkers gezond, fit en vitaal te houden.

Bedrijven kopen allerlei dure programma’s in. Soms wordt er zelfs fitnessruimte in bedrijfspanden gemaakt of abonnementen op sportscholen afgesloten.

En coaches en therapeuten investeren in dure praktijkruimtes of blijven eeuwig in hun zolderkamertje of garage hangen.

Terwijl het ook zo veel goedkoper en eenvoudiger kan.

Door werkzaamheden die al wandelend buiten kunnen ook buiten te doen. Dan krijgt iedereen al veel meer beweging.

Advies vaker naar buiten te gaan

Hoeveel mensen krijgen niet het advies van hun therapeut, psycholoog of coach om vaker naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld wanneer ze niet lekker in hun vel zitten, een burn-out hebben of overspannen zijn. Naar buiten om het serotoninegehalte op te krikken, in beweging te komen en een frisse wind door de gedachten te laten gaan. Daar zijn wij natuurlijk een groot voorstander van. Alleen jammer dat ze dit advies krijgen vanachter een bureau.

Voordelen natuur

Het buiten zijn en dan met name in de natuur biedt zoveel voordelen zoals:

 • Praten gaat al wandelend gemakkelijker.
 • Communiceren door gebruik te maken van beelden is effectief en verhelderend.
 • Al wandelend kom je fysiek in beweging.
 • Buiten maakt je hoofd vrij om creativiteit te laten stromen.
 • Het licht en de zuurstof zorgt voor een positievere gemoedstoestand.
 • De natuur brengt je tot rust en dichter bij jezelf.

Reden genoeg dus om vaker van binnen naar buiten te gaan.

Wist je ook dat buiten werken veel lichter aanvoelt. Onze wandelcoaches beamen dat telkens weer. Door zoveel buiten zijn zie je het niet eens meer als werken. Je slaat zoveel vliegen in 1 klap.

Het is voor vrijwel iedereen mogelijk om op deze gezondere en vrijere manier te werken. Of je nu bij een bedrijf een functie uitoefent of als zelfstandig ondernemer werkt.

Daarom nodig we jou uit voor een gratis sparmoment. Samen onderzoeken we of er voor jou ook mogelijkheden zijn, om deze geweldige praktijkruimte te gaan benutten en ‘out of the box’ te werken.

Maak hier zelf een belafspraak met Corrie Reijngoud en Corrie boomt graag even met je over de mogelijkheden voor jou.

Wandelcoach Praktijkvoorbeelden

Natuurlijke werkvormen

Meer inspiratie

Aanmelden nieuwsbrief