Ontroerende ervaring Lieve Sebregts

ervaring vrouwenmantel

Ontroerende ervaring Lieve Sebregts

De ervaringen van deelnemers kunnen ons oprecht ontroeren. De ontroerende ervaring van Lieve Sebregts delen we hier:

‘De vooravond van de laatste dag van de opleiding TriA® wandelcoach liep ik nog even door de tuin.

Mijn oog viel op een plantje: de Vrouwenmantel! Meteen gingen mijn gedachten terug naar de opleiding TriA® wandelcoach

Onder de Mantel van twee vrouwelijke trainers kregen wij een boeiende, gevarieerde en diepgaande inwijding in het wandelcoachen en de TriA® methode.

vrouwenmantel Betekenis vrouwenmantel

De Vrouwenmantel inspireert door haar vrolijke geelgroene kleur en de manier waarop dauw­ en regendruppels als pareltjes op de bladeren blijven liggen.

In de zomer komen er mooie gele schermachtige bloemen aan, de groene bladeren zijn een leuke bodembedekker en voorkomen dat je teveel onkruid moet wieden.

In de winter lijkt het plantje even verdwenen maar intussen wordt de energie gevoed om samen met de rijkelijk uitgestrooide zaadjes opnieuw te ontkiemen in de lente en weer de volle ruimte in te nemen.

Helende werking vrouwenmantel

Vaak weet men niet dat deze plant magische en helende eigenschappen bevat. De plant heeft namelijk een helende werking, bij wonden, vrouwenkwalen, spijsvertering en reuma.

Heel veel succes met het verder uitstrooien van jullie TriA® helende pareltjes.

Met warme Dank!

Lieve Sebreghts, TriA® wandelcoach

We zijn heel blij met deze ontroerende ervaring en het bevestigd ook weer onze kijk op de werking van de natuur. De natuur is helend en als wandelcoach mogen we daar dagelijks gebruik van maken. Voor het gemak van onze klant en onszelf.

Heb jij ook interesse om je coachpraktijk naar de natuur te verplaatsen? Of wil je een nieuwe weg inslaan met al je kennis en kunde? Maak hier vrijblijvend een belafspraak met Corrie Reijngoud om even te sparren over jouw mogelijkheden of kijk op onze agenda voor de mogelijkheden.

 

Wandelcoach Praktijkvoorbeelden

Natuurlijke werkvormen

Meer inspiratie

Aanmelden nieuwsbrief