Verken je binnenwereld
Verover de buitenwereld.

Onze Missie

Elke professional voor begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling naar buiten!’

Professionele begeleiding van mensen gaat in de natuur veel gemakkelijker. Mentaal in beweging komen en gewenste veranderingen realiseren ontstaat op een laagdrempelige manier wanneer je al wandelend gecoacht wordt.

Het begin

Corrie Reijngoud startte in 2004 als een van de eersten met coaching in de natuur. Als pionier ontdekte ze dat het begeleiden van mensen in de buitenlucht meer effect had dan wanneer ze met haar klant op een stoel binnen 4 muren sprak. Klanten kwamen niet alleen fysiek, maar vooral mentaal in beweging. Veranderingen op diverse levensgebieden ontstonden zo op natuurlijke manier. De metaforen en natuurlijke symbolen bleken inzicht te brengen op een dieper niveau, waardoor veranderingen duurzaam bleken.

Onze trainers

Alle trainers bij Wandelcoaching Nederland hebben ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van training en opleiding in de natuur. Wij zetten supervisie en training in voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jeroen Offermans

“Verbinden, inspireren, groeien”

Gedreven door een passie voor berg- en skisport en opleiden startte Jeroen in 1991 zijn eerste onderneming. Wat volgde was een fantastisch avontuur; een leerschool met vele pieken en en dalen. Hij ontwikkelde zich tot serial entrepreneur en deed daarbij veel ervaring op met het opschalen van bedrijven in diverse branches, ‘alignen’ van teams en coachen van professionals en leiders.

Jeroen is onlangs mede-eigenaar geworden van Wandelcoaching Nederland BV en binnen de organisatie verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzame groeistrategie. Daarnaast verzorgt hij vanuit zijn achtergrond als systemisch coach en trainer op identiteitsniveau enkele specifieke opleidingsmodules en verzorgd hij supervisie voor coaches.

Jeroen werkt vanuit ontmoeting op het snijvlak van (Neurolinguistisch Programmeren, Systemisch Werk en Transactionele Analyse). Vanuit zijn kernwaarden daadkracht en gedrevenheid inspireert, traint, coacht en verbindt Jeroen ondernemers, teams en professionals, met impact. Analytisch, doortastend, creatief, onderbouwd en resultaat gericht. Met passie en humor.

Wil je meer weten over Jeroen? Kijk dan hier.

Nicole Klaver

“ Op weg naar geluk..?”

Als jong meisje was Nicole al graag elke dag in de natuur. En nog steeds is het de plek om te ontspannen, te bewegen en op persoonlijk vlak te groeien.

Als ervaren docent en leidinggevende enthousiasmeert en inspireert ze graag andere mensen. Nicole heeft een prettige en sociale persoonlijkheid met oog voor wat een ander nodig heeft. Ze is rustig, leergierig en positief ingesteld.

Met haar kennis, kunde en intuïtie zet Nicole anderen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Door de TriA® methode te volgen was de stap, om te leven volgens haar kompas, waarin Bewegen, Energie, Gezondheid, Inspiratie en Natuur staan, makkelijker te nemen om het roer om te gooien…op Weg naar Geluk ?

Nicole is Operationeel Manager binnen Wandelcoaching Nederland. Daarnaast is ze als trainer betrokken bij de opleiding Wandelcoachen als Professie en verzorgt diverse nascholing trainingen.