Verken je Binnenwereld,
Verover de Buitenwereld.

Trajecten voor leiders die vanuit zelfbewustzijn
samen de top willen bereiken.

De 3 Principes van Natuurlijk Leidinggeven

Wie bereid is om zichzelf werkelijk te ontmoeten kan authentiek verbinden met de ander. Waar verbinding is met de ander, ontstaat ruimte om samen de werkelijke top te bereiken.

Autonomie &
Authenticiteit

Hoe ontmoet je jezelf voorbij oude patronen en maskers?

Wat jij nu wil bereiken wordt vaak onbewust aangestuurd door echo’s of patronen uit jouw verleden. Als je bereid bent om achter die patronen of maskers te kijken, ontstaat werkelijke vooruitgang.
Waardoor je in staat wordt om veel betere keuzes te maken; vanuit je ware zelf.

Verbinding &
Connectie

Hoe verbind je met de ander en de wereld om je heen?

Als je bewust bent van je ware zelf, is er ruimte om écht te verbinden met de ander. In dat contact met die ander leren we vooral onszelf nog beter kennen. Weten wie jij bent in verhouding tot de ander betekent veel beter je plek innemen wat resulteert in bevlogen samenwerking.

Groei &
Vooruitgang

Hoe creëer je ideale ondergrond voor groei en vooruitgang?

Om vooruitgang te faciliteren heb je als leider de taak om te investeren in vruchtbare grond, waarop potentie en ambitie tot bloei kan komen.
Zo kun je dromen en resultaten ook daadwerkelijk autonoom, verbonden en in flow realiseren.

Benieuwd hoe?
Doe de archetype test

Ontwikkel je leiderschap
met de Archetypetest!

Ontdek met 24 vragen welk archetype en daarmee onbewuste drijfveren er ten grondslag liggen aan jouw leiderschap.

Zie binnen 7 minuten:

• Welk van de 6 archetypes gidsen jij bent
• Waar je kracht maar ook je uitdaging ligt als leider
• Bonus: waar jij vandaag nog op kunt ontwikkelen

Wie verkeerd verbonden is,
mist de connectie.

Wist je dat je slechts 5% van je handelingen bewust doet? Dus wat doe je met de overige 95%? En wat betekent dat onbewust handelen voor de kwaliteit van het bereiken van je doelen?

Resultaat? Hard werken, niet vooruit komen. En dat geeft veel gedoe en een rotgevoel.

Gek eigenlijk dat we zo vertrouwen op onze ratio terwijl het grootste deel van wat we doen, denken of zeggen volledig automatisch gaat.

Introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die we als mens kunnen inzetten. Als je het onbewuste bewust maakt. Dan is de kans op een betere uitkomst vele malen groter.

Daarom verbinden wij mens en business met als doel: ambitieuze groei, bevlogen samenwerking, en het daadwerkelijk realiseren van je dromen.

Verken je binnenwereld.
Verover de buitenwereld.

Vanuit Autonomie
verbonden leiden

Waarom leggen we de nadruk op autonomie in het verwezenlijken van onze missie om bij te dragen aan een wereld van verbonden & natuurlijk leiderschap?

Hiervoor nemen we je even mee het bos in:

Een boom in een bos symboliseert de balans tussen autonomie en verbinding. Stevig geworteld, groeit de boom op eigen voorwaarden. Tegelijkertijd is hij diep verbonden met zijn omgeving, deelt hij voedingsstoffen via een ondergronds netwerk en biedt hij bescherming en stabiliteit aan zijn omgeving. Wat bijdraagt aan het welzijn van het héle bos.

Net als de boom, kan een natuurlijke leider die autonomie combineert met verbondenheid bijdragen aan een positief resultaat én een positieve impact hebben op een betere wereld om ons heen.

Bij Peak brengen we je weer in contact met je eigen natuur. Zodat je vanuit jouw natuurlijke basis effectief kunt leiden in een steeds sneller veranderende wereld.

Ons aanbod

1-daagse

Je volgende stap in leiderschap

Wat heb jij op dit moment te ontwikkelen in je leiderschap? Wat wil je bereiken en wat houdt je tegen. Ontwikkeling op identiteitsniveau aan de hand van de “De 3 principes van Natuurlijk Leiderschap”.
3-DAAGSE

Basecamp Leiderschapsreis

Driedaagse leiderschapsreis in Nederland voor mannelijke leiders. Afdalen, terug naar basecamp. Vertragen en reflecteren op alle aspecten van jouw leiderschap. Fysiek en mentaal uitgedaagd worden in de natuur.
natuur op recept
6-maanden

Natuurlijk Leiden | Traject

Transformeer je leiderschap op identiteitsniveau met een intensieve leerreis van zes maanden.
Dit traject -gebaseerd op het boek ‘Het pad van de leider’- helpt je om op een natuurlijke wijze; authentiek, verbonden en in flow, de top te bereiken.
2-Daagse

Transactionele Analyse (TA)

Ontdek hét systeem om menselijk gedrag te begrijpen, te veranderen en te voorspellen. Leer de kernconcepten en verbeter je communicatie door inzicht te krijgen in wat er op een diepere laag bij jou en je gesprekspartner gebeurt.
7-maanden

Beroepsopleiding Natuurlijk Coachen Als Professie

NOBCO | EMCC Internationaal geaccrediteerde coachopleiding tot beroepscoach. Leer eenvoudig anderen in beweging te brengen met de natuur als jouw praktijkruimte.
Dagdeel

Groepssupervisie

Als leider of begeleider groei je door reflectie op je eigen handelen. Professionele en persoonlijke ontwikkeling met focus op jouw rol en context door middel van groepssupervisie.
Individueel

Individuele Coaching

Heb je een ontwikkelvraag en ga je graag 1:1 met ons aan de slag? Door middel van persoonlijke begeleiding zetten we dat wat al een tijdje vast zit samen weer in beweging.
Individueel

Executive Coaching

Voor senior leiders die hun leiderschap of ondernemerschap op identiteitsniveau willen ontwikkelen. Individuele trajecten gericht op jouw specifieke ontwikkelingsvragen, waarbij jouw unieke situatie en context centraal staan.

Samen onderzoeken welk programma bij je past?

Ben je toe aan  een betekenisvolle stap voorwaarts in je persoonlijk en professioneel leiderschap?

Plan een Zoom Call met ons in en ontdek hoe wij je kunnen helpen in jouw ontwikkeling.