Teamcoaching in de natuur

Trainingsdagen

2 dagen van 9.30 tot 16.30 uur

Prijs

€750,- (excl. btw)

Deelnemers

10 Deelnemers

Permanente Educatie

12 uur

Teamcoaching in de natuur

 De training “Teamcoaching in de natuur” is de weg om op een natuurlijke manier voor de groep leren te staan. Om vervolgens precies te bereiken wat jij voor ogen hebt met de deelnemers. Je leert verschillende vaardigheden die van belang zijn voor een succesvolle groepsbegeleiding. Je krijgt inzicht in de valkuilen en leert hoe je deze kunt ombuigen. Jouw unieke manier van een groep begeleiden staat centraal en daar groeit je vertrouwen in, door de intensieve begeleiding van de trainer.

De praktijk

We zijn praktisch- en ervaringsgericht bezig en je werkt met je persoonlijke leerdoelen. Zo haal je maximaal effect uit deze 2 dagen en kunt direct aan de slag met een groep. Aan het eind van de training ontvang je een format voor een groepswandeling en verschillende werkvormen, zodat je direct aan de slag kunt.

Onze aanpak

Wandelcoaching Nederland werk vanuit de visie, dat we in elke setting van elkaar leren, ongeacht onze vooropleiding en ervaringen.

Programma

De training ‘Wandelcoaching voor groepen’ bestaat uit 2 dagen van 9.30 tot 16.30 uur. In deze traning zal je het volgende leren:

En je maakt kennis met de basisprincipes van de TriA® methode (Aandacht, Acceptatie en Actie). De focus ligt bij deze effectieve aanpak op het groot maken van het contrast tussen gewenste en huidige situatie op mentaal en gevoelsvlak. Deze methode is gebaseerd op de positieve psychologie. Ze gaat uit van gewenste, ideale situatie, waarin alles mogelijk is wat de cliënt ambieert en wenst. De veer-, daadkracht en zelfregie van de cliënt worden hierdoor maximaal geactiveerd.

Voordelen van Teamcoaching in de natuur

Tip! Alles uit de training halen? Blijf overnachten
Overnachten tijdens de training zorgt gegarandeerd voor een verrijking van de trainingservaring. Het stelt je in staat om rustig alle kennis en inzichten die je tijdens de training opdoet te laten bezinken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere deelnemers. Kijk voor meer informatie op de website van Hof Putten, Fletcher Mooi Veluwe of Bilderberg ’t Speulderbos

Past de Teamcoaching in de natuur bij jouw?

De training ‘Wandelcoaching voor groepen’ is geschikt voor een ieder die zijn reeds bestaande vaardigheden en kwaliteiten wil combineren met coachen in een natuurlijke omgeving.

Bijvoorbeeld:

Twijfel je of deze training voor jou geschikt is?

Maak gerust hier een belafspraak of neem contact met ons op voor een passend advies.

Startdata

Startdata

6 december 2023

Locatie

Landgoed Schovenhorst
Beschikbaar
Lesdagen

Lesdag 1: 6 December 2023 - 09:30 - 16:30

Lesdag 2: 17 Januari 2024 - 09:30 - 16:30

Bekijk planning

Unieke Locatie midden in de natuur: Landgoed Schovenhorst

Deze training beleef midden in de natuur. Centraal in Nederland. Welkom bij op Landgoed Schovenhorst, een betoverend landgoed gelegen in het hart van de prachtige Veluwe, omringd door een weelde aan natuurlijke schoonheid. Geniet van een onvergetelijk verblijf te midden van majestueuze bossen. Hier kun je even helemaal op jezelf concentreren. Vertragen in een omgeving die tot de verbeelding spreekt om na afloop weer effectief te kunnen versnellen in je dagelijkse ritme. Tijdens de training sturen je regelmatig even met een collega deelnemer het bos in om te spiegelen, reflecteren of een oefening uit te voeren.

We starten de trainingsdagen om 9.30 uur en tussen de middag genieten we van een uitgebreide lunch in de naastgelegen brasserie. Om 16.30 uur sluiten we de dag af.

Lunch inbegrepen
De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunch. De keuken speelt uitstekend in op dieetwensen. 

Tip! Alles uit de training halen? Blijf overnachten
Overnachten tijdens de training zorgt gegarandeerd voor een verrijking van de trainingservaring. Het stelt je in staat om rustig alle kennis en inzichten die je tijdens de training opdoet te laten bezinken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere deelnemers. Kijk voor meer informatie op de website van Hof Putten, Fletcher Mooi Veluwe of Bilderberg ’t Speulderbos

Trainers

Nicole Klaver

Senior coach | Supervisor | Trainer

In het dagelijks leven is Nicole naast trainer en coach ook Operationeel manager binnen WCN. Binnen deze opleiding verzorgt zij alle blokken behalve blok 3 (Dieper Coachen). Daarnaast is zij verantwoordelijk voor supervisie binnen de opleiding. In de trainingen neemt Nicole haar ervaring als docent en schoolleider mee.

Ze heeft zich op persoonlijk vlak geschoold in o.a. NLP én een afgeronde coachopleiding op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Nicole is empathisch, inspirerend en verbindend. Haar kracht is mensen in beweging te zetten.

Wil je meer weten over deze trainer? Kijk dan hier.

Zeker weten of de opleiding bij jouw past?

In ons vrijblijvend adviesgesprek zullen we samen jouw specifieke leerdoelen en behoeften bespreken, om zo de opleiding of training te vinden die het beste bij jou past. We nemen graag de tijd om jouw situatie te begrijpen en je te helpen de juiste keuze te maken.

Ontwikkel jezelf en je bedrijf met gelijkgestemde ondernemers!

Meld je met onderstaand formulier aan voor het jaarprogramma ‘Leiderschap voor Ondernemers’. Samen met like-minded ondernemers werk je aan de groei van zowel je persoonlijke ontwikkeling als je bedrijf!