Implementeer je productiviteitsmethode in de krachtige taakmanager Todoist.

Een goede productiviteitsmethode helpt je te concentreren op wat op dit moment het belangrijkste voor je is. Om te weten wat het belangrijkste is om te doen, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt.

Todoist is een krachtige en betaalbare takenmanager. Ze biedt naast een web-versie (SaaS) met allerlei browser extensies een groot aantal apps voor desktop, mobile en wearables. Ideaal voor het implementeren van jouw favoriete productiviteitsmethode.

In deze online training laten we je zien hoe je de effectieve systematiek van het XII Waves Protocol of GTD® op een eenvoudige, snelle maar krachtige manier kunt implementeren.

Waarom deze training?

 • Praktisch en direct toepasbaar.
 • Na afloop van de training heb je een efficient systeem opgezet dat makkelijk bij te houden is.
 • Bespaart tijd door het volgen van best practices.
 • Toepassen verbetert de productiviteit en betrouwbaarheid van de hele organisatie.
 • Minder stress, meer productiviteit en tijdsbesparing.
 • PEAK IMPACT

 • Online Training

 • Omvang

  • 10 Hoofdstukken
  • Video based (63min)
  • Ca. 8 hr (incl opdrachten)
 • Online leeromgeving

 • E 49,- incl btw

Deze implementatie training vervangt geen time management training en is bedoeld voor kenniswerkers die bekend zijn de systematiek die je aangeleerd wordt in de training Focus & Flow. Of voor kenniswerkers die bekend zijn met de systematiek die in deze of andere productiviteitsmethodes wordt toegepast (bijvoorbeeld GTD) en die op zoek zijn naar een krachtige en effectieve implementatie.

Waarom taak management in Todoist?

Een productiviteitsmethode als XII Waves of GTD kun je implementeren in allerlei systemen zoals Outlook. En natuurlijk ook op papier. Hoewel dat laatste niet ideaal is. Met digitale systemen is er veel meer mogelijk.

Als er geen specifieke software wordt voorgeschreven vanuit de organisatie (en de gebruiker zelf software mag installeren) kiezen we bij Peak Impact bij voorkeur voor de taken manager Todoist. het grootste voordeel van Todoist is dat een platform onafhankelijk systeem is. Er is een online omgeving,  er zijn desktop applicaties voor Mac en  Windows zodat je offline kunt werken en er zijn diverse apps beschikbaar en browser extensies  voor chrome, safari en fire fox. Zelfs voor ‘wearables’; zowel voor Apple Watch als Wear OS. Dat is echt wezenlijk anders als het implementeren in Outlook. Omdat de producten voor Mac en Windows niet gelijk zijn. Concreet betekend dit dat de functionaliteiten voor Mac veel beperkter zijn. Dus als je een productiviteitssysteem wilt uitrollen in een organisatie waar met beide platformen gewerkt wordt, of als je zelf met verschillende systemen door elkaar werkt, dan heb je een interessante uitdaging.

Voor iemand die met een schone lei kan beginnen. En die gerechtigd is om zelf software te installeren op een desktop of laptop van de zaak; is Todoist ideaal.

Wat heb je nog meer nodig voor een gedegen productiviteitssysteem?

Deze training focust zich op het managen van je taken. Naast Todoist heb je natuurlijk nog steeds een email client nodig en een agenda. Daarvoor is een programma als Outlook uitstekend geschikt. Het werken met een agenda en een email client wordt in deze training niet behandeld.

Omvang

Naast het volgen van de video based training (ca. 63 min verdeeld over 10 hoofdstukken), ga je aan de slag met je eigen implementatie. De ervaring leert dat dat een volledige training met implementatie ongeveer 6 uur in beslag neemt. Dat kun je het beste geleidelijk doen in korte sprints van 25 minuten. Verdeeld over een periode van 2-4 weken. Na afloop heb je een betrouwbaar en effectief systeem neergezet.