Upgress® Team Training

Verbindende communicatie, teamwork & alignment

Duiden & Delen! Maak een volgende stap in de ontwikkeling van jullie team en het optimaliseren van jullie onderlinge communicatie. Intensief 2-daags programma, aangevuld met een individuele DISC Persoonlijkheids Analyse en een 1:1 coach sessie.

Verbinding op basis van communicatie. Een training die draait om effectief- en verbindend communiceren. Een leerzame en verbindende stap op niveau van vaardigheden en gedrag. Hoe werkt communicatie? Welk gedrag laat ik daarbij zien binnen de groep? Hoe kan ik daarbij een stap zetten?

Vervolgens zoomen we in op de onderlinge verbinding op basis van waarden, overtuigingen, identiteit en missie. De bovenste drie niveau’s van het model van Dilts/Bateson. Hoe functioneren wij als team en kunnen wij daar een stap in maken?

Team Coaching

Ontwikkel je team vanuit systemisch perspectief; Eerste Hulp bij gedoe

Het loopt niet lekker binnen het team. De samenwerking is ‘stroperig’, er is ruzie, weinig output of gedoe. Jullie teamcoach analyseert de situatie vanuit een systemisch perspectief en zet jullie opnieuw in beweging. De interventies die volgen zijn maatwerk en zijn gebaseerd op beproefde methoden en technieken uit Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken (SW) en Non Violent Communication (NVC).

Onze teamcoaches zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en hanteren de Internationale Ethische Gedragscode.

Loop je vast met je team en denk je dat maatwerk nodig is om de zaak in beweging te krijgen? Neem dan contact op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.