Upgress® Team | Trainingen

Duiden & Delen! Maak een volgende stap in de ontwikkeling van jullie team en het optimaliseren van jullie onderlinge communicatie.

Teamwork & Communicatie

Verbinding op basis van communicatie. Een training die draait om effectief- en verbindend communiceren. Een leerzame en verbindende dag op niveau van vaardigheden en gedrag.

Team Alignment

Deze training vormt het logische vervolg op “Teamwork & Communicatie” en zoomt in op onderlinge verbinding op basis van waarden en overtuigingen, identiteit en een gezamenlijke missie. De bovenste drie niveau’s van het model van Dilts/Bateson.

Kijk voor meer informatie onder dit blok op deze pagina.

Upgress® Team | Peak Experience

Tijdens onze “Peak Experience” nemen we jou en je team mee in een bijzondere beleving; opereren wereld van de Special Forces (SF).

Welke lessen kunnen wij als team leren van de wereld van speciale operaties? Hoe blijven we individueel en als team functioneren in een snel veranderende omgeving, onder hoge druk en dreiging.

Onder leiding van voormalig operators van de Nederlandse Special Forces (NLMARSOF) en je coach zetten we een dagje druk op de ketel. Samen met je team voer je een aantal bijzondere operaties uit. Een geweldig avontuur met evaluatiemomenten dat veel inzicht en handvatten geeft voor het functioneren van je team.

De inhoud is geheim en zal componenten bevatten van fysiek/mentale weerbaarheid, omgaan met stress en angst, samenwerken in een team en leiderschap.

Upgress®Team | Coaching

Het loopt niet lekker binnen het team. Er is ruzie, weinig output of gedoe. Jullie teamcoach analyseert de situatie en zet jullie opnieuw in beweging. Maatwerk.

De coach zal waar nodig voor analyse en interventies gebruik maken van modellen en technieken uit de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), DISC (gedragsanalyse), Systemisch Werk (SW) en Non Violent Communication (NVC).

Onze coaches zijn geaccrediteerd door en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en hanteren de Internationale Ethische Gedragscode.

Loop je vast met je team en denk je dat maatwerk nodig is om de zaak in beweging te krijgen? Neem dan contact op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.

UPGRESS® Team | Trainingen.

TEAMWORK & COMMUNICATIE

VERBINDING OP BASIS VAN COMMUNICATIE

Deze training draait om effectief- en verbindend communiceren.

In deze training maken we jou en je teamleden bewust van gedrag. We laten zien en ervaren wat dit gedrag oplevert binnen het team. Dat doen we op basis van een individuele DISC Persoonlijkheidsanalyse. Je leert wat de ander nodig heeft om effectief samen te werken. Onderling begrip en de juiste afstemming.

Met behulp van diverse communicatietechnieken leer je bovendien hoe je beter kunt afstemmen op de ander zodat je boodschap ook daadwerkelijk landt. Zo kom je samen sneller tot een beter resultaat. We maken daarbij gebruik uit beproefde concepten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Non Violent Communication.

Learning by doing. Je brengt de korte theoretische uitleg direct in praktijk door middel van praktische oefeningen die direct voor verbinding zorgen en het onderling vertrouwen vergroten.

Door specifieke aandacht voor de context waarbinnen teams opereren vergroten we de effectiviteit en de impact van de training.

Meer gedaan krijgen door optimaliseren van de samenwerking: leuker en effectiever!

TEAM ALIGNMENT

VERBINDING OP BASIS VAN MISSIE EN KERNWAARDEN

Deze training vormt het logische vervolg op “Teamwork & Communicatie” en focussed op onderlinge verbinding op basis van waarden en overtuigingen, identiteit en een gezamenlijke missie. De bovenste drie niveau’s van het model van Dilts/Bateson.

Met de juiste afstemming op basis van omgeving en gedrag en de aangeleerde verbindende communicatie-skills gaan we verder met het ontdekken van de gezamenlijke kernwaarden en overtuigingen van het team. Welke rollen (identiteit) vervullen wij binnen de organisatie (en de wereld) en wat is de missie waarmee wij ons gezamenlijk kunnen verbinden. Dat doen we door middel van een aantal activerende, inspirerende en verbindende oefeningen.

Tot slot kijken nogmaals welke optimalisaties we kunnen maken op basis van de modellen van Patrick Lencioni en dat van Dilts/Bateson.

Het doel is om te komen tot een “Identity Map” en een “Vision Board” (visualisatie van de toekomst) die voldoende handvatten bieden om een en ander gezamenlijk in een aantal iteraties verder uit te werken.

LInk naar:Teamwork en communicatie

PEAK EXPERIENCE

EFFECTIEF SAMENWERKEN ONDER DRUK
EEN DAG OPEREREN IN EEN SPECIAL FORCES TEAM

Hoe blijf je effectief samenwerken en functioneren als de omstandigheden razendsnel veranderen en het even flink tegen zit. Welke lessen kunnen we als team leren van de Special Forces?

Tijdens onze “Peak Experience” nemen we jou en je team mee in een bijzondere beleving; een dagje opereren in de wereld van de speciale eenheden van defensie.

Hoe blijven we individueel en als team functioneren in een snel veranderende omgeving, onder hoge druk en -dreiging van buitenaf?

Onder intensieve begeleiding van een voormalig operator van een hoog specialistische eenheid binnen het Korps Mariniers (NLMARSOF; de Nederlandse equivalent van de US Navy Seals) en een ervaren teamcoach, zetten we een dagje druk op de ketel.

Samen met je team voer je een aantal bijzondere operaties uit. Een geweldig avontuur met evaluatiemomenten dat veel inzicht en handvatten geeft voor het functioneren van je team en van het functioneren van jou als teamlid.

De inhoud is geheim en net zo veranderlijk als het weer. Je kunt componenten verwachten van fysiek/mentale weerbaarheid, omgaan met stress en angst, samenwerken in een team en leiderschap.