JEROEN OFFERMANS

PARTNER | TRAINER |
COACH

Gedreven door een passie voor berg- en skisport en opleiden startte Jeroen in 1991 zijn eerste onderneming. Wat volgde was een fantastisch avontuur; een leerschool met vele pieken en en dalen. Hij ontwikkelde zich tot serial entrepeneur en deed daarbij veel ervaring op met het opschalen van bedrijven in diverse branches, alignen van teams en coachen van professionals en leiders.

Onlangs richtte Jeroen Peak Impact op; een organsatie die zich richt op het ontwikkelen van organisaties. Een vehicle om invulling te geven aan een lang gekoesterde wens om de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn ondernemers avontuur ook door te kunnen geven buiten zijn eigen organisaties. Specifieker: vanuit de visie dat je alleen écht succesvol kunt groeien met je organisatie als introspectie centraal staat; het onderbewuste bewust maken zodat je het volle potentieel kunt benutten. Verbinden van ratio en intuïtie. Om dit op een kwalitatief hoogwaardige manier te realiseren doen volgde hij gedegen coach-opleidingen op vlak van Neuro Liguistisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk (SW) en DISC (gedragsstijlen).

Vanuit zijn kernwaarden verbinding, groei en daadkracht traint, inspireert en coacht Jeroen ondernemers en leiders, met impact. Analytisch, doortastend, creatief, resultaat gericht met passie en humor.

Jeroen is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC).

VERBINDEN – INSPIREREN – GROEIEN

TESSA REIJNGOUD

PARTNER | TRAINER |
COACH

Tessa is een bevlogen en scherpzinnige veranderaar. Als dochter van twee ondernemers zag zij vaak waar het anders, leuker en beter kon. Tijdens haar carrière werd dat de rode draad; zorgen voor meer verbinding, -klanttevredenheid, -werknemersgeluk, -ondernemersdrive en betere resultaten, een efficiëntere en effectievere structuur.

Door de diverse opleidingen, trainingen en schat aan ervaring die ze heeft opgedaan binnen het MKB, heeft zij geleerd om snel tot de kern te komen. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, een scherpe en analytische blik, helicopter-view, verbindend vermogen en een open mind. Vanuit een mensgerichte aanpak.

Haar missie is dan ook om mensen te verbinden; met zichzelf, anderen en met de organisatie waarin ze werken. Streven naar duurzame verandering en een sterkere basis van mens, team en organisatie. Zodat mens, team en organisatie elkaar versterken, de organisatie groeit en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Tessa volgde een aantal gedegen coachopleidingen en specialiseerde zich onder andere in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en DISC (Gedragsstijlen). Zij is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC).

BEWUSTWORDEN – VERANDEREN – GROEIEN

NIELS LOOSE MSc

ASSOCIATE PARTNER |
TRAINER

Niels is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en heeft een bedrijfseconomische achtergrond. Door zijn jarenlange werkervaring als consultant bij verandertrajecten heeft hij een degelijke kijk op de harde kant van organisaties (processen, KPI’s, structuren).

Als trainer en coach verzorgt hij al ruim 20 jaar (leiderschaps-)trainingen binnen organisaties. Wat hem als trainer en coach uniek maakt is dat hij gemakkelijk in staat is om “hard” en hart met elkaar te verbinden. Het verbinden van methodes (manieren van werken), principes (manieren van denken), waarden, visie en leiderschap.

Niels is een inspirerende, enthousiaste en gedreven trainer en coach. Kenmerkend is zijn houding waarbij hij volledige aandacht geeft aan degene(n) waar hij mee werkt. Vanuit nieuwsgierigheid, veiligheid en vertrouwen geeft hij ruimte en motiveert hij groei en ontwikkeling bij de ander.

Mensen om hem heen omschrijven Niels als krachtig en kwetsbaar, praktisch en pragmatisch, transparant, sensitief en respectvol confronterend.
Zijn missie is mensen aanraken en aanzetten, waardoor ze nóg meer de beste versie van zichzelf kunnen gaan leven en hun volle potentieel beter kunnen benutten.

ONTMOETEN, AANRAKEN &
IN BEWEGING BRENGEN

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen 

Meten is weten. Vanzelfsprekend stoppen wij zelf ook overal thermometers in, zodat we effectief kunnen meten en aantonen dat wij daadwerkelijk de impact leveren die we beloven. Maar ook om ons zelf en onze programma’s continu door te ontwikkelen. Wij hebben immers een passie voor groei.

Onze coaches en mentoren zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en doen actief aan intervisie, supervisie en permanente educatie (PE).

Wij hanteren de Internationale Ethische Gedragscode en garanderen een veilige en vertrouwde omgeving om te leren, groeien en delen. 

Kwaliteit, veiligheid en wederzijds vertrouwen zijn voor ons van essentieel belang.