Training

Maak een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Trainingen op vlak van persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het optimaliseren van je communicatie:

  • Focus & Flow; Doen en Daadkracht. Productiviteit en effectiviteit.
  • Verbindende Communicatie; Duiden en Delen. Helder communiceren in wat belangrijk voor ons is en daar voor staan zonder de ander te overrompelen en/of te denken in termen van winnen of verliezen.

Kijk voor meer informatie onder dit blok op deze pagina.

Coaching

Wil je aan de slag met je doelen, ambities en dromen ? Loop je vast op een specifiek vlak in je leven of voel je dat je een volgende stap wil maken in je persoonlijke ontwikkeling? Heb je een training gevolgd of ben je begonnen aan één van de trajecten maar merk je dat je vastloopt?

Goede coaching zet je letterlijk in in beweging.

Reizen

Onze transformatie-reizen vormen een combinatie van training en coaching. Daarbij zetten we de natuur in om onze trajecten en jouw persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten. Onder leiding van onze coaches bieden we je een onvergetelijke ervaring waarin je stappen gaat zetten. Uitdagend en grensverleggend. Waar nodig worden onze coaches daarbij ondersteund door terrein specialisten (bijvoorbeeld in de bergen met UIAGM beroeps-berggidsen); zodat optimaal veilige coach-omgeving wordt gewaarborgd.

Binnenkort tref je hier meer informatie aan over onze unieke en exclusieve coachings-reizen voor professionals, leiders en ondernemers.

TRAININGEN.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

FOCUS & FLOW

TIME MANAGEMENT 2.0

De goede dingen goed doen. Creëer rust en krijg meer gedaan in minder tijd!

Veel dromen en ambities sneuvelen onder de tirannie van het urgente. Hoe borgen we onze gewenste uitkomsten in een weerbarstige praktijk waar er altijd wel iets belangrijker of dringender lijkt te zijn als onze lange termijnplanning? De tirannie van het urgente.

Deze training geeft je inzicht in hoe je brein werkt en met welke afleiders van flow we te maken hebben. Het brengt je een upgrade van klassieke time management cursussen en levert je een eenvoudige, robuuste workflow bij die je helpt bij managen van je tijd, maar nog belangrijker: je aandacht, focus en flow.

VERBINDENDE COMMUNICATIE

VERBINDENDE COMMUNICATIE

OP BASIS VAN DISC PERSOONLIJKHEIDS ANALYSE

In deze training maken we je bewust van gedrag. We laten zien en ervaren wat dit gedrag oplevert in communicatie. Dat doen we op basis van een DISC Persoonlijkheidsanalyse. Je leert wat jijzelf en de ander nodig heeft om effectief samen te werken. Onderling begrip en de juiste afstemming.

Met behulp van diverse communicatietechnieken leer je bovendien hoe je beter kunt afstemmen op de ander zodat je boodschap ook daadwerkelijk landt. Zo kom je sneller tot een beter resultaat. We maken daarbij gebruik uit beproefde concepten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Non Violent Communication.

De training geeft je handvatten om helder te zijn in wat belangrijk voor je is en daar voor te staan zonder de ander te overrompelen en/of te denken in termen van winnen of verliezen. Verbindende Communicatie reikt ons een methode aan om op een gezonde assertieve wijze contact te maken.

Learning by doing. Je brengt de korte theoretische uitleg direct in praktijk door middel van praktische oefeningen.