NLP Business | Leadership Programma

Hét programma voor ondernemers, managers en ambitieuze professionals die een nieuwe verrijkende stap willen zetten in hun ontwikkeling.

De focus en toepassing ligt op de zakelijke context; het toepassen van NLP binnen de werkomgeving. Wat je gaat leren is vanzelfsprekend ook direct toepasbaar in de privé sfeer.

Vaardigheidstrainingen

Vaardigheidstrainingen op vlak van persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het optimaliseren van je communicatie:

Focus & Flow;

Doen en Daadkracht. Productiviteit en effectiviteit. We worden geleefd door de tirannie van het urgente. Hoe houden we focus en grip op het doel bij de enorme hoeveelheid afleiding die er op ons af komt en blijven we alert? Hoe optimaliseer je uitgifte van tijd en energie zodat je doelen ook daadwerkelijk realiseert?  Hoe kun je jouw daadkracht duurzaam blijven inzetten?

Verbindende Communicatie

Duiden en Delen. We beschikken over de modernste communicatiemiddelen. Toch blijkt samenwerken lastig en begrijpen we elkaar maar half. Hoe zorg je dat je duurzaam verbinding maakt met je team, je bedrijf en de wereld om je heen. Helder communiceren in wat belangrijk voor ons is en daar voor staan zonder de ander te overrompelen en/of te denken in termen van winnen of verliezen.

Kijk voor meer informatie onder dit blok op deze pagina.

Coaching: ontwikkeling of stagnatie

In een coachtraject staat jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag centraal:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Verbindende communicatie
  • Duurzaam presteren (stress & burn-out preventie)
  • DISC Persoonlijkheidsanalyse

Met coaching kunnen we ook dat wat al een tijdje vast zit samen weer in beweging zetten:

  • Loop je vast op een specifiek vlak in je leven of voel je dat je een volgende stap wil maken in je persoonlijke ontwikkeling als leider of ondernemer?
  • Je hebt het gevoel dat je niet het maximale uit je leven en je business haalt?
  • Je werk/privé balans is zoek?
  • De spanningen met je (business-)partner of binnen het gezin lopen steeds verder op?

Onze coaches zijn geaccrediteerd door en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC) en hanteren de Internationale Ethische Gedragscode.

TRAININGEN.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

FOCUS & FLOW

TIME MANAGEMENT 2.0

De goede dingen goed doen. Creëer rust en krijg meer gedaan in minder tijd!

Veel dromen en ambities sneuvelen onder de tirannie van het urgente. Hoe borgen we onze gewenste uitkomsten in een weerbarstige praktijk waar er altijd wel iets belangrijker of dringender lijkt te zijn als onze lange termijnplanning? De tirannie van het urgente.

Deze training geeft je inzicht in hoe je brein werkt en met welke afleiders van flow we te maken hebben. Het brengt je een upgrade van klassieke time management cursussen en levert je een eenvoudige, robuuste workflow bij die je helpt bij managen van je tijd, maar nog belangrijker: je aandacht, focus en flow.

VERBINDENDE COMMUNICATIE

VERBINDENDE COMMUNICATIE

OP BASIS VAN DISC PERSOONLIJKHEIDS ANALYSE

In deze training maken we je bewust van gedrag. We laten zien en ervaren wat dit gedrag oplevert in communicatie. Dat doen we op basis van een DISC Persoonlijkheidsanalyse. Je leert wat jijzelf en de ander nodig heeft om effectief samen te werken. Onderling begrip en de juiste afstemming.

Met behulp van diverse communicatietechnieken leer je bovendien hoe je beter kunt afstemmen op de ander zodat je boodschap ook daadwerkelijk landt. Zo kom je sneller tot een beter resultaat. We maken daarbij gebruik uit beproefde concepten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Non Violent Communication.

De training geeft je handvatten om helder te zijn in wat belangrijk voor je is en daar voor te staan zonder de ander te overrompelen en/of te denken in termen van winnen of verliezen. Verbindende Communicatie reikt ons een methode aan om op een gezonde assertieve wijze contact te maken.

Learning by doing. Je brengt de korte theoretische uitleg direct in praktijk door middel van praktische oefeningen.