NLP Business Leadership Programma

Next level leiderschap en communicatie

Denk eens terug aan toen je leerde lopen. Toen je dat leerde ging dat vrij onbewust. Je ontdekte als kind met vallen en opstaan hoe je in evenwicht kon blijven. Nu je ouder bent is het zo’n automatisme geworden dat je niet meer hoeft na te denken. Het gaat vanzelf. En meestal is dit prima! Tot iets anders van je wordt gevraagd of je zelf iets ander wilt, bijvoorbeeld een marathon of een andere wedstrijd lopen. Je wilt je tempo én ritme veranderen. Dan heb je bewust te kijken naar hoe je het doet. Of als je tegen rugklachten aanloopt omdat je al die tijd onbewust scheefliep. Als je anderen wilt meenemen in een nieuwe techniek, tempo of ritme heb je weer andere vaardigheden in te zetten.

Hetzelfde geldt voor leiderschap en communicatieHet kan goed geweest zijn zoals het was én nu wordt het anders verwacht. Jij hebt deze vaardigheden ooit bewust of onbewust aangeleerd en de vraag is of dat wat je hebt aangeleerd, nu nog werkt. Als je vastloopt én niet vooruitkomt kun je ontdekken waarom dit gebeurt en hoe je het kunt veranderen. Je omgeving vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Helemaal als je anderen wilt begeleiden en/of coachen. Dus als je leerde om te lopen en je wilt rennen en/of de mensen om je heen meenemen, dan heb je jezelf te ontwikkelen. Daar nemen we je graag in mee.

RESULTAAT

 • Sterker in (persoonlijk) leiderschap
 • Sterker in communicatie
 • Meer durf en daadkracht
 • Je basis op orde
 • NLP Business Leadership Certificaat

Anders kijken, anders denken, anders doen, andere resultaten.

Je kent het wel, je werkt ontzettend hard maar de echt gewenste resultaten worden niet behaald of tegen een te grote prijs. Je haalt geen energie uit je dagelijkse bezigheden en je werk-privé balans is niet zoals je hem wilt.

De grote vraag is; heb jij regie over jouw leven of heeft je leven de regie over jou?

Hoe fijn zou het zijn als je input in verhouding staat met de output? Dat je hard werkt en ook tijd overhoudt voor ontspanning en ruimte voor ontwikkeling zodat je weer bezig kunt zijn met dingen waar je energie van krijgt!

Hoe relaxt zou het zijn als je tools in handen hebt die je leven gemakkelijker en leuker maken? Tools die je nieuwe opties geven waardoor je nieuwe keuzes en andere resultaten kunt behalen. Wij weten dat het mogelijk is en nemen jou er graag in mee.

En hoe gaaf zou het zijn als je weer in control bent, energie krijgt van je dagelijkse bezigheden en die resultaten behaalt die je wilt behalen? Dat je de regie weer hebt over je leven en die leider of professional kunt zijn die in jou zit.

Vanuit de ontmoeting, samen de verbinding aan en op reis!

Met ons NLP Business Leadership Programma ga je een aantal stappen zetten en krijg je de tools en technieken in handen om je reis op een ontspannen en zelfzekere manier te vervolgen.

 • Groeiprogramma

 • OMVANG

  • Uitgebreid intakegesprek
  • 15 lesdagen
  • 5 verrijkende avondprogramma’s met diner
  • 4 intervisiebijeenkomsten met mededeelnemers
  • 1 eindpresentatie
 • 12-20 personen

 • Investering

  € 4.500,- excl. btw

ONDERDELEN

 • Blok 1. Communicatie en contact; Je leert de basis van NLP en word bewuster van communicatie en je eigen aandeel daarin. Je ontdekt dat er met communicatie veel meer mogelijk is dan je je voor had gesteld.
 • Blok 2. Krachtige taal voor leiders; Je word je bewust van de impact van de taal die je gebruikt. Welk effect heeft het op jezelf en de ander en hoe kun je er verandering in aanbrengen. Aan de slag met taaltechnieken voor coaching en leiderschap.
 • Blok 3. Stemmingen; Je leert wat stemming is, hoe het ontstaat en het effect ervan. Je leert NLP-technieken om hier invloed op uit te oefenen en andere resultaten te bereiken.
 • Blok 4. Leiderschap toen en leiderschap nu; Je kijkt naar je (persoonlijk) leiderschap tot nu toe en gaat aan de slag met je toekomst. Welke opties zijn er nog meer en hoe maak je de beste keuzes voor jou.
 • Blok 5. Leiderschap richting de toekomst; Hierin komt al het geleerde samen en presenteer je jouw roadmap.

 

VOORDELEN

Ontdekken met gelijkgestemden

In het programma zit je met een groep gelijkgestemden. Doordat we werken met professionals, managers en leidinggevenden uit diverse organisaties, groot en klein zul je merken dat je veel van elkaar kunt leren. Door te werken met een groep mensen die in gelijksoortige omgeving werken, ontmoet je interessante mensen en worden onderwerpen aangeraakt die voor jou relevant zijn. Tijd is je meest kostbare bezit, dus zorg dat je hem zo effectief mogelijk inzet.

Verandering door verdieping

We kijken verder dan de oppervlakte en vaardigheden want dat kun je zelf en heb je waarschijnlijk ook al lang gedaan. Wij zijn benieuwd wat er zich juist onder de oppervlakte bevindt want daar zit de sleutel tot verandering. Daarvoor gaan we 5 keer in een blok van 3 dagen, incl. 1 avondprogramma per blok, intensief met elkaar aan de slag. Met trainers met ervaring in het bedrijfsleven, zowel groot als MKB, die snappen waar het over gaat. Die jouw taal spreken.

Learning by doing

Naast de benodigde theorie en uitleg gaan we vooral ook praktisch aan de slag, zelf ervaren hoe het werkt zodat je het echt kunt toepassen. Je gaat met zowel kennis als ervaring naar huis. Bij NLP gaat het niet alleen om de inhoudelijke kennis maar juist om het creatieve proces, de praktische toepassing en over doen wat werkt. Dit zorgt ervoor dat de training op alle gebieden effect heeft, niet alleen op je werk maar ook in je privéleven.

INVESTERING EN DATA

Data najaar 2022

Data voor het najaar 2022 worden januari 2022 gepland.

Inclusief

 • Een uitgebreid intakegesprek waarin we doelen en verwachtingen bespreken.
 • 5 blokken van 3 dagen
 • 5 verrijkende avondprogramma’s met diner
 • Dagarrangementen; koffie/thee, versnaperingen en uitgebreide lunch
 • Naslagwerk en schrijfmaterialen
 • NLP Business Leadership Certificaat. Dit erkende certificaat biedt je toegang tot een NLP Master Practitioner

DETAILINFORMATIE

klik op de tab voor meer informatie

Niels Loose

Niels is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en heeft een bedrijfseconomische achtergrond. Door zijn jarenlange werkervaring als consultant bij verandertrajecten heeft hij een degelijke kijk op de harde kant van organisaties (processen, KPI’s, structuren).

Als trainer en coach verzorgt hij al ruim 20 jaar (leiderschaps-)trainingen binnen organisaties. Wat hem als trainer en coach uniek maakt is dat hij gemakkelijk in staat is om “hard” en hart met elkaar te verbinden. Het verbinden van methodes (manieren van werken), principes (manieren van denken), waarden, visie en leiderschap.

Niels is een inspirerende, enthousiaste en gedreven trainer en coach. Kenmerkend is zijn houding waarbij hij volledige aandacht geeft aan degene(n) waar hij mee werkt. Vanuit nieuwsgierigheid, veiligheid en vertrouwen geeft hij ruimte en motiveert hij groei en ontwikkeling bij de ander.

Mensen om hem heen omschrijven Niels als krachtig en kwetsbaar, praktisch en pragmatisch, transparant, sensitief en respectvol confronterend.
Zijn missie is mensen aanraken en aanzetten, waardoor ze nóg meer de beste versie van zichzelf kunnen gaan leven en hun volle potentieel beter kunnen benutten.

Tessa Reijngoud

Tessa is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en een bevlogen en scherpzinnige veranderaar. Als dochter van twee ondernemers, partner van een serie-ondernemer en inmiddels zelf ondernemer, zag zij vaak waar het anders, leuker en beter kon. Tijdens haar carrière werd dat de rode draad; zorgen voor meer verbinding, -bevlogenheid, -klanttevredenheid, -ondernemersdrive en betere resultaten, een efficiëntere en effectievere structuur.

Door de diverse opleidingen, trainingen en schat aan ervaring die ze heeft opgedaan binnen het MKB, heeft zij geleerd om snel tot de kern te komen. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, een scherpe en analytische blik, helicopterview, verbindend vermogen en een open mind. Vanuit een mensgerichte aanpak.

Haar missie is om mensen te verbinden; met zichzelf, anderen en met de organisatie waarin ze werken. Streven naar duurzame verandering en een sterkere basis van mens, team en organisatie. Zodat mens, team en organisatie elkaar versterken, de organisatie groeit en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Tessa volgde een aantal gedegen coachopleidingen en specialiseerde zich onder andere in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en DISC (Gedragsstijlen). Zij is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO|EMCC).

Peak Impact is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). Deze opleiding voldoet aan de internationale eisen die worden gesteld aan NLP Practitioner opleidingen.
Na afronding van het programma ontvang je van ons een door NVNLP erkend NLP Practitioner certificaat, wat toegang geeft tot een NLP Master Practitioner opleiding (bij andere opleidingsinstituten).

Landgoed Schovenhorst

Het programma zal plaats vinden op landgoed Schovenhorst in Putten. Deze bijzondere plek op de Veluwe biedt alle ruimte en privacy om met volle aandacht bij de training te kunnen zijn, zonder afgeleid te worden door dagelijkse beslommeringen. Midden tussen de eeuwenoude, exotische en zelfs zeldzame bomen ben je echt even uit je normale omgeving zodat het oude plaats kan maken voor het nieuwe.

Adres

Landgoed Schovenhorst
locatie ‘Het koetshuis’

Garderenseweg 93
3881 GK Putten

Schovenhorst ligt aan de provinciale weg van Putten naar Garderen. Komend uit Putten vind je op circa 700 meter na de rotonde aan je linkerhand het parkeerterrein van het Landgoed. Komend uit Garderen rijd je voorbij de school ‘Schovenhorst’ en Scouting KonTiki. Na circa 700 meter vind je aan je rechterhand het parkeerterrein van het Landgoed. Het is van hier ongeveer 500 meter lopen naar de gebouwen op het Landgoed.

Met het openbaar vervoer kun je van bus 107 gebruik maken. Deze stopt voor de ingang van het Landgoed.

Parkeren

Bij het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Je kunt je auto parkeren op de kleine parkeerplaats bij de brasserie of bij de grote parkeerplaats waardoor je een korte wandeling over het mooie landgoed maakt voor je bij de locatie bent.

Het programma is geheel verzorgd. Koffie/thee/water met versnaperingen, een heerlijk uitgebreide lunch, een middagsnack en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van de lunch.
Indien er een avondprogramma plaats vind is ook het diner inbegrepen.

In en rondom Putten zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Hieronder vind je 3 tips in volgorde van afstand tot het landgoed.

Hof van Putten (2,1 km)

Harderwijkerstraat 14

3881 EH Putten

Fletcher Mooi Veluwe (2,6 km)

Garderenseweg 154

3881 NC Putten

Bilderberg ’t Speulderbos (5,7 km)

Speulderbosweg 54

3886 AP Garderen