Overbrug de kloof tussen ambitie en manifestatie

Geen stress meer. Niet vastzitten in een functie of relatie waar je geen passie voor hebt. Tijd voor jezelf en je eigen dromen, doelen en ambities! Wie wil dat niet?

Maar verandering is ook lastig. Je komt helemaal excited terug van een inspirerende spreker of workshop, maar voor je het weet heeft de tirannie van het urgente je weer in de houtgreep.

“Live the life of your dreams“. Het klinkt makkelijk (en het is ook echt mogelijk), maar daar moet je wel wat voor doen.

In deze inspirerende en toegankelijke training -die is ontwikkeld door XII Waves- overbrug je de kloof tussen waar je nu staat en waar je wil zijn. Super praktisch, laagdrempelig en vooral effectief.

Resultaten:

 • Persoonlijk leiderschap: kies voor jouw dromen, op jouw voorwaarden.
 • Persoonlijke effectiviteit: meer succes en minder werkdruk door jezelf beter te organiseren.
 • Persoonlijke ontwikkeling: gebruik je valkuilen als portals naar groei en transformatie.
 • Professionele groei: consistent, gestructureerd en stressvrij werken aan je toekomst.

Lifecrafting

Dit is een trainnig over het bewust leven van het leven waar jij voor kiest.

Dit is een training over voortgang en het realiseren van doelen. De belofte is dat indien je letterlijk doet wat we je leren, je in staat zult zijn om nu eindelijk eens een aantal van je doelen wel te behalen.

Of je nou financieel succes nastreeft, topsporter wil worden, je team effectiever wil laten werken of een leven waarbij je zo min mogelijk hoeft te doen wil leven: in alle gevallen zijn er routes die deze werkelijkheid voor je zullen manifesteren.

Dit is echter ook een training voor mensen die niet weten wat ze willen. Elke reis begint met een eerste stap en soms moet je eerst een stukje het verkeerde pad in wandelen om te weten waar je niet heen wil.

Dit is een training voor mensen die gestructureerd willen leren werken, of gestructureerder willen samenwerken. Alle groten der aarde hadden een ding overeenkomstig: ze werkten met een systeem. Een van de kern ingrediënten van succes is focus houden. Dat kun je als moderne mens niet zonder structuur.

Deze training bevat een set aan principes, wetmatigheden en technieken die allemaal betrekking hebben op een centraal thema, namelijk het manifesteren van gewenste uitkomsten op een zo optimaal mogelijke manier.

Dit is een training voor mensen die alles uit het leven willen halen. Als de mogelijkheden zo eindeloos zijn, hoe komt het dan toch dat veel mensen niet gelukkig zijn met wat ze doen in het leven? Het kan natuurlijk een keuze zijn om het zo wel goed genoeg te vinden. Maar waarom vind je het wel goed zo? Is dat angst? Waar ben je dan bang voor? Wil je zekerheid? Laat ons je uit de droom helpen. Zekerheid is er niet.

Als je op deze pagina bent  en dit nu leest: dan weet je, dit is het moment waarop jij een keuze hebt. Je gaat het doen, of niet.

 • XII Waves

 • Training

 • TIJD: 3 DAGEN

 • 6-12 personen

 • Incl online leeromgeving

 • E 1595.-

 • Beoordeling: 9

 Waarom loop je nu vast?

Het nemen van deze beslissing alleen is niet voldoende. De weg naar succes ligt bezaaid met obstakels. De meeste mensen lopen vast om een van de volgende redenen.

 1. Ze hebben hun doel niet helder genoeg. Dit betekent dat ze veel werk verrichten dat later niet nodig blijkt te zijn.
 2. Ze werken niet volgens een goede structuur. Hierdoor worden ze altijd geregeerd door de tirannie van het urgente. Er gaat hierdoor veel energie naar het blussen van brandjes, waardoor te weinig tijd over is om aan het behalen van de doelen te werken waar ze echt om geven.
 3. Ze passen hun doelen en werkmethoden niet aan naarmate de situatie of context verandert. Hierdoor lopen ze tegen problemen aan op het moment dat de aard van hun werkzaamheden verandert of als de omgeving om iets anders vraagt.
 4. Ze lijden aan uitstelgedrag. Uitstelgedrag leidt tot werkdruk en stress, een verminderde kwaliteit van werken of het leidt tot afstel. Belangrijke klussen worden helemaal niet gedaan.
 5. Ze hebben niet de juiste mensen om zich heen om hen verder te helpen bij het bereiken van hun doelen. Ze worden door niemand accountable gehouden en ze krijgen onvoldoende feedback op hun plannen en uitvoer daarvan.
 6. Ze hebben onvoldoende energie om de stappen te maken die ze zouden willen nemen teneind hun situatie te verbeteren. Ze hebben geen puf meer en zijn opgebrand. Ze lijden aan stress. Ze geven prioriteit aan het doen van werk en vergeten daarbij hun biologische machine te onderhouden.

Deze training gaat je helpen om deze obstakels te overwinnen. Je neemt dus niet alleen de beslissing om je eigen dromen na te jagen. Je leert ook hoe je dit moet doen.

Inhoud training

De training bestaande uit zes activerende en praktische masterclasses van ieder een dagdeel, waarin je leert werken (en denken) volgens het beproefde “XII Waves Protocol”. De training is verdeeld over 3 dagen met een maand tussenruimte; zodat je voldoende tijd hebt om het geleerde tussentijds te implementeren.

LEIDERSCHAP & ORGANISATIE

De eerste drie dagdelen vormen een robuuste basis voor het boeken van voortgang. In deze dagdelen leer je alles dat je nodig hebt om je doelen scherp te krijgen en om te werken aan die zaken die daadwerkelijk van belang zijn en voortschrijdend inzicht te verwerken.

En daarmee staat het fundament van je manifestatie machine. De heilige drie eenheid van voortgang:  doelen stellen, consistent werken en reflecteren op je voortgang.

 • Stap 1: Goalsetting // Het stellen van heldere doelen werkt als een filter; alleen door precies te weten wat je wilt kun je bepalen wat je moet gaan doen.
 • Stap 2: Workflow // Vergeet timemanagement, manage je focus! We maken hier een allesomvattend systeem. Dit zorgt voor ruimte in je hoofd en tijd om aan je doelen te werken.
 • Stap 3: Werken in Golven // Hoe verwerk je voortschrijdend inzicht, onderhoud je dit systeem en zorg je ervoor dat je jezelf ook door-ontwikkelt.

TRANSFORMATIE & MINDGAME

Daarmee zijn we er echter nog niet. Want er speelt meer: we kunnen je leren hoe je je droomleven afpelt naar doelen, projecten, acties en een eerste uitgave van 5 minuten tijd en energie en deze op een lijst te zetten. Je hebt deze lijst voor je liggen en je weet precies wat er gebeuren moet en alsnog die je het niet! Wat is dat en hoe overwin je het?

De laatste drie dagdelen van deze training leren je vaardigheden om je mentale obstakels te overwinnen en om je fysieke en mentale energie te optimaliseren.

 • Stap 4: Weerstand Overwinnen // We weten het wel, maar we doen het niet. Daar heeft iedereen last van, daarom is het belangrijk te leren je innerlijke uitstelaap te overwinnen.
 • Stap 5 : Intervisie // Hier organiseer je je eigen coaching en tegenspraak. Op deze manier houd je jezelf scherp en laat je je naar je doelen dragen.
 • Stap 6: Energie // Hoe optimaliseer je het energieniveau van degene die het allemaal moet doen. Jijzelf dus?

Uiteindelijk leer je een set aan best practises waarmee je (bijna) al je doelen kan behalen. Het Twelve Waves protocol is bewezen effectief op alle niveaus. Je kunt het toepassen op een klein deel van je leven waar je echt iets wilt veranderen, maar het werkt ook op CEO-niveau.


BECOME A MASTER!

Na het afronden van de training behaal je de titel XII Waves Practitioner. Hierna kun je deelnemen aan de Master Opleiding.

In de Master Opleiding bieden we je zes maanden lang aanvullende begeleiding aan bij de implementatie van de theorie en de borging van de ingezette koers. We herhalen ook de belangrijkste stappen nog eens rustig en helpen je met de implementatie.

Daarnaast helpen we je met stappen maken op je vitaliteit en het vinden van je Hogere Doel (Ikigai). Jaarlijks organiseren we een fysieke (Special Forces Experience) en spirituele uitdaging (Vision Quest) om onze deelnemers op gedoseerde wijze buiten hun comfort-zone te brengen.

Bovendien helpen we deelnemende ondernemers hun business robuust en gezond neerzetten.


Investering

De Life Crafting Practitioner kost €1595,-.- per deelnemer (excl. BTW). We bieden daarbij de keuze uit een classroom of een virtual classroom variant.

Classroom Training (3 dagen)

 • In-company (besloten groep) op onze trainingslocatie in Amersfoort
 • In-company op een geschikte locatie naar keuze
 • Open inschrijving [klik hier voor beschikbare data]

Virtual Classroom Training (3 dagen; Zoom)

Wat krijg je?

 • Training door gecertificeerde XII Waves Trainer
 • Bij trainingen op onze locatie in Amersfoort: Lunch, onbeperkt koffie, water en thee
 • Peak Impact/Leuchtturm 1917-  Bullet Journal
 • Toegang tot de online leeromgeving, incl video masterclasses
 • Alle sheets en opdrachten
 • Bijkomende kosten bij trainingen op locatie: locatie-kosten, horeca arrangement en reiskosten.

Na afloop van deze interactieve training krijgen de deelnemers toegang tot onze online leeromgeving. De volledige inhoud, inclusief video masterclass, sheets, bijbehorende opdrachten en diverse bonusmaterialen van deze training zijn hier op het gemak nog eens na te bekijken.