Training

Maak een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Onze trainingen op vlak van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit vind je onder dit blok op deze pagina.

Coaching

Wil je aan de slag met je doelen, ambities en dromen maar is 1 op 1 meer geschikt voor je? Heb je een training gevolgd of ben je begonnen aan één van de trajecten maar merk je dat je vastloopt? Loop je vast op een specifiek vlak in je leven? Dan bieden we voor jou individuele coachingstrajecten aan.

  • Life coaching
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaan coaching
  • Stress & burn-out preventie
  • Executive coaching

Goede coaching zet je letterlijk in in beweging.

Reizen

Onze transformatie-reizen vormen een combinatie van training en coaching. Daarbij zetten we de natuur in om onze trajecten en jouw persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten. Onder leiding van onze coaches bieden we je een onvergetelijke ervaring waarin je stappen gaat zetten. Uitdagend en grensverleggend. Waar nodig worden onze coaches daarbij ondersteund door terrein specialisten (bijvoorbeeld in de bergen met UIAGM beroeps-berggidsen); zodat optimaal veilige coach-omgeving wordt gewaarborgd.

Binnenkort tref je hier meer informatie aan over onze unieke en exclusieve transformatie-reizen voor professionals, leiders en ondernemers.

TRAININGEN.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

LIFECRAFTING PRACTITIONER

TRAINING IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Stressvrije productiviteit. Niet vastzitten in een functie of relatie waar je geen passie voor hebt. Tijd voor jezelf en je eigen dromen, doelen en ambities! Wie wil dat niet?

Maar verandering is ook lastig. Je komt helemaal excited terug van een inspirerende spreker of workshop, maar voor je het weet heeft de tirannie van het urgente je weer in de houtgreep.

“Live the life of your dreams“. Het klinkt makkelijk (en het is ook echt mogelijk), maar daar moet je wel wat voor doen.

Wij laten je in deze inspirerende en toegankelijke drie daagse training zien hoe je de kloof overbrugt tussen waar je nu staat en waar je wil zijn. Super praktisch, laagdrempelig en vooral effectief. Dat doen we middels het beproefde XII Waves Protocol.

Overbrug de kloof tussen ambitie en manifestatie!

nu ook in virtual classroom variant!

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

LIFECRAFTING MASTER

VERANDERING INTEGREREN EN EXCELLEREN

Na het afronden van de driedaagse XII Waves Practitioner Opleiding kun je doorstromen naar de Master Opleiding.

In de Master bieden we je zes maanden lang aanvullende begeleiding aan bij de implementatie van de theorie en de borging van de ingezette koers. We herhalen ook de belangrijkste stappen nog eens rustig en helpen je met de implementatie.

Daarnaast helpen we je met stappen maken op je vitaliteit en het vinden van je Hogere Doel (Ikigai). Jaarlijks organiseren we een fysieke (Special Forces Experience) en spirituele uitdaging (Vision Quest) om onze deelnemers op gedoseerde wijze buiten hun comfort-zone te brengen.

LInk naar:Lifecrafting Practitioner

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

GETTING THINGS DONE | gtd®

PRODUCTIEVER EN EFFICIENTER WERKEN

Getting Things Done (verder: GTD) is de productiviteitsmethode die je helpt je te concentreren op wat op dit moment het belangrijkste voor je is. Om te weten wat het belangrijkste is om te doen, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt.

GTD geeft je controle over je werk en leven en helpt je met volle aandacht dat te doen waar je op dit moment voor kiest. Of het nu een strategische brainstorm is of een wandelingetje in het park, heb je volle aandacht bij dat wat je op dat moment doet.

Deze officiële GTD Training (David Allen Company) is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Allen. Het is al 15 jaar lang een wereldwijde bestseller met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

FOCUS & FLOW

TIME MANAGEMENT 2.0

Creëer rust en doe meer in minder tijd! Veel dromen en ambities sneuvelen onder de tirannie van het urgente. Hoe borgen we nou onze gewenste uitkomsten in een weerbarstig praktijk waar er altijd wel iets belangrijker of dringender lijkt te zijn als onze lange termijnplanning? Deze training brengt je een upgrade van klassieke time management cursussen en brengt je een eenvoudige, robuuste workflow bij die je helpt bij managen van je tijd, maar nog belangrijker: je aandacht, focus en flow.

nu ook in virtual classroom variant!

nu ook in virtual classroom variant!

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

gtd® Implementatie in Todoist

ONLINE TRAINING

Todoist is een krachtige en betaalbare takenmanager. Ze biedt naast een webversie (SaaS) met allerlei browser extenties een groot aantal apps voor desktop, mobile en wearables. Ideaal voor het implementeren van Getting Things Done of de workflow die je in de XII Waves trainingen hebt aangeleerd.

In deze online training laten we je zien hoe je de systematiek van gtd® op een eenvoudige, snelle maar krachtige manier kunt implementeren.