Training

Maak een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Trainingen op vlak van persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het optimaliseren van je communicatie:

  • Life Crafting; persoonlijk leiderschap, effectiviteit en energie (Practitioner en Master)
  • Focus & Flow; productiviteit en effectiviteit
  • Effectief Verbindende Communicatie

Kijk voor meer informatie onder dit blok op deze pagina.

Coaching

Wil je aan de slag met je doelen, ambities en dromen maar is 1 op 1 meer geschikt voor je? Heb je een training gevolgd of ben je begonnen aan één van de trajecten maar merk je dat je vastloopt? Loop je vast op een specifiek vlak in je leven? Dan bieden we voor jou individuele coachingstrajecten aan.

Goede coaching zet je letterlijk in in beweging.

Reizen

Onze transformatie-reizen vormen een combinatie van training en coaching. Daarbij zetten we de natuur in om onze trajecten en jouw persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten. Onder leiding van onze coaches bieden we je een onvergetelijke ervaring waarin je stappen gaat zetten. Uitdagend en grensverleggend. Waar nodig worden onze coaches daarbij ondersteund door terrein specialisten (bijvoorbeeld in de bergen met UIAGM beroeps-berggidsen); zodat optimaal veilige coach-omgeving wordt gewaarborgd.

Binnenkort tref je hier meer informatie aan over onze unieke en exclusieve transformatie-reizen voor professionals, leiders en ondernemers.

TRAININGEN.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

LIFECRAFTING PRACTITIONER

TRAINING IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Stressvrije productiviteit. Niet vastzitten in een functie of relatie waar je geen passie voor hebt. Tijd voor jezelf en je eigen dromen, doelen en ambities! Wie wil dat niet?

Maar verandering is ook lastig. Je komt helemaal excited terug van een inspirerende spreker of workshop, maar voor je het weet heeft de tirannie van het urgente je weer in de houtgreep.

“Live the life of your dreams“. Het klinkt makkelijk (en het is ook echt mogelijk), maar daar moet je wel wat voor doen.

Wij laten je in deze inspirerende en toegankelijke drie daagse training zien hoe je de kloof overbrugt tussen waar je nu staat en waar je wil zijn. Super praktisch, laagdrempelig en vooral effectief. Dat doen we middels het beproefde XII Waves Protocol.

Overbrug de kloof tussen ambitie en manifestatie!

nu ook in virtual classroom variant!

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

LIFECRAFTING MASTER

VERANDERING INTEGREREN EN EXCELLEREN

Na het afronden van de driedaagse XII Waves Practitioner Opleiding kun je doorstromen naar de Master Opleiding.

In de Master bieden we je zes maanden lang aanvullende begeleiding aan bij de implementatie van de theorie en de borging van de ingezette koers. We herhalen ook de belangrijkste stappen nog eens rustig en helpen je met de implementatie.

Daarnaast helpen we je met stappen maken op je vitaliteit en het vinden van je Hogere Doel (Ikigai). Jaarlijks organiseren we een fysieke (Special Forces Experience) en spirituele uitdaging (Vision Quest) om onze deelnemers op gedoseerde wijze buiten hun comfort-zone te brengen.

LInk naar:Lifecrafting Practitioner

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

FOCUS & FLOW

TIME MANAGEMENT 2.0

Creëer rust en doe meer in minder tijd! Veel dromen en ambities sneuvelen onder de tirannie van het urgente. Hoe borgen we nou onze gewenste uitkomsten in een weerbarstig praktijk waar er altijd wel iets belangrijker of dringender lijkt te zijn als onze lange termijnplanning? Deze training brengt je een upgrade van klassieke time management cursussen en brengt je een eenvoudige, robuuste workflow bij die je helpt bij managen van je tijd, maar nog belangrijker: je aandacht, focus en flow.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

TAAKBEHEER IN TODOIST

IMPLEMENTEER JE FAVORIETE PRODUCTIVITEITS METHODE

Todoist is een krachtige en betaalbare takenmanager. Ze biedt naast een web-versie (SaaS) met allerlei browser extensies een groot aantal apps voor desktop, mobile en wearables. Ideaal voor het implementeren van jouw favoriete productiviteitsmethode.

In deze online training laten we je zien hoe je de effectieve systematiek van het XII Waves Protocol of Getting Things Done|GTD® op een eenvoudige, snelle maar krachtige manier kunt implementeren.

nu ook in virtual classroom variant

COMMUNICATIE

EFFECTIEF VERBINDENDE COMMUNICATIE

In deze training maken we je bewust van gedrag. We laten zien en ervaren wat dit gedrag oplevert in communicatie. Dat doen we op basis van een DISC Persoonlijkheidsanalyse. Je leert wat jijzelf en de ander nodig heeft om effectief samen te werken. Onderling begrip en de juiste afstemming.

Met behulp van diverse communicatietechnieken leer je bovendien hoe je beter kunt afstemmen op de ander zodat je boodschap ook daadwerkelijk landt. Zo kom je sneller tot een beter resultaat. We maken daarbij gebruik uit beproefde concepten vanuit NLP, Transactionele Analyse en Non Violent Communication.

Learning by doing. Je brengt de korte theoretische uitleg direct in praktijk door middel van praktische oefeningen.