• PEAK IMPACT

  MISSIE | VISIE | TEAM

ONZE MISSIE.

Wij helpen professionals, teams & organisaties met het realiseren van ambitieuze- en duurzame groei en proberen daarmee de wereld een stukje mooier te maken.

UPGRESS® | Life & Business.

ONZE VISIE OP IMPACT.

Wij realiseren een ambitieuze, gezonde groei door samen:

 • De hogere doelen (‘purpose’) te ontdekken en vast te leggen op basis van waarden, competenties, dromen en ambities;
 • Deze doelen te vertalen in een strategisch plan dat voor iedereen helder inzichtelijk, uitvoerbaar en meetbaar is;
 • Uitgifte van tijd en energie te optimaliseren door het implementeren van methoden en protocollen die gebaseerd zijn op ‘best practice’. Wetenschappelijk onderbouwd. Niet alleen ‘berg af en wind mee’ maar zeker ook in stressvolle perioden. Focus, effectiviteit, plezier staan in dit kader voorop.

Wij geloven dat een integrale aanpak en werken met wat langere trajecten die bestaan uit korte sprints: “Big Bang” implementaties/transities werken niet. Korte sprints leveren bovendien direct resultaat.

Meten is weten. Door overal thermometers in te stoppen maken we onze impact zichtbaar, kunnen successen worden gevierd en continu leren, verbeteren en groeien.

Voor organisaties betekent dat bovendien:

 • Dat we het bovenstaande in teamverband ‘aligned’ realiseren. Waarbij wij geloven in de kracht van zelfsturing; gedreven door de intrinsieke motivatie van het individuele teamlid; Teamleden werken in rollen en leiding staat achter het team, bewaakt het proces, stuurt bij waar nodig, coachend maar neemt ook de leiding als het proces uit de bocht dreigt te vliegen.
 • Optimaliseren van individuele teamleden. Omdat zij de ‘drivers’ zijn van groei. Als zij zich niet ontwikkelen dan ontwikkelt het bedrijf ook niet. Bijzonder aandachtspunt hierbij is ook duurzaamheid: omgang met stress, voorkomen van burn-out en bore-out.
 • Optimaliseren van teams. “The right people on the bus”. Qua samenstelling (aannamebeleid), het organiseren van mensen en processen en in de uitvoering.
 • Optimaliseren van de operatie. Wendbaar (agile) zodat je snel en flexibel mee kunt bewegen met de snel veranderende omstandigheden: middels scrum, vaste ritmes en veel experimenteren.
 • Bijzonder aandacht voor financieel management; aangezien cash het grote struikelblok is voor het realiseren van ambitieuze groei.
 • Dat je als ondernemer of bestuurder moet werken aan je bedrijf, niet in je bedrijf.

Last but not least: ambitieuze groei mag nooit ten koste gaan van gezondheid. Sterker nog: wij geloven dat een goed georganiseerde groei een enorme boost levert aan het energieniveau van jou en je teamleden en dat burn-out en bore-out klachten op die manier effectief voorkomen kunnen worden!

Vanzelfsprekend stoppen wij zelf ook overal thermometers in, zodat we effectief kunnen meten en aantonen dat wij daadwerkelijk de impact leveren die we beloven. Maar ook om ons zelf en onze programma’s kunnen laten groeien.

ONS KERNTEAM.

JEROEN OFFERMANS

Gedreven door een passie voor berg- en skisport en opleiden startte Jeroen in 1991 zijn eerste onderneming. Wat volgde was een fantastisch avontuur; een leerschool met vele pieken en en dalen. Hij ontwikkelde zich tot serial entrepeneur en deed daarbij veel ervaring op met het opschalen van bedrijven in diverse branches, alignen van teams en coachen van professionals en leiders.

Onlangs richtte Jeroen Peak Impact op; een organsatie die zich richt op Business Development & Personal Development. Een vehicle om invulling te geven aan een lang gekoesterde wens om de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn ondernemers avontuur ook door te kunnen geven buiten zijn eigen organisaties.

Vanuit zijn kernwaarden daadkracht en gedrevenheid traint, inspireert en coacht Jeroen ondernemers en professionals, met impact. Analytisch, doortastend, creatief, onderbouwd en resultaat gericht. Met passie en humor.

EXPLORE – LEARN – GROW – TEACH – COACH

MICHIEL ZEGERMAN MSc

Michiel is gefascineerd in hetgeen mensen en organisaties drijft en doet bewegen. Deze interesse is ontstaan door zijn operationele en bestuurlijke ervaringen als marineofficier waarbij (persoonlijk) leiderschap een succes bepalende factor was. Zijn wetenschappelijke studie Economie gaf hem de mogelijkheid zich verder te specialiseren in veranderkunde. Inmiddels houdt hij zich al ruim 15 jaar bezig met bedrijfskundige vraagstukken. Hij is actief geweest als organisatieadviseur en als lijnmanager op directieniveau. Zowel binnen Defensie als binnen commerciële bedrijven. Belangrijke projecten van zijn hand zijn onder andere de strategische koersverandering van een groot MKB-bedrijf en de oprichting van een special forces eenheid (NL MARSOF).

Als echte bouwer haalt hij energie en plezier uit het scheppen van orde in chaos. Door zijn doelgerichtheid, projectmanagement-ervaring en expertise op het gebied van leiderschap en verandermanagement realiseert hij beweging. Zijn persoonlijke missie is om “in verbondenheid mensen en organisaties verder helpen”.

ORCHESTRATE – BUILD – EXECUTE