Executive Coaching

Het succes van leiderschap heb je voor een groot deel zelf in de hand. Waar je ook werkt, op welk niveau je je ook begeeft, altijd zul je voor dilemma’s staan of komen te staan waarop je even pas op de plaats moet maken.

PI Executive Coaching helpt je tot 10 te tellen en jezelf te beoordelen. Het biedt de mogelijkheid om kritisch naar jezelf en over je handelen te kunnen zijn. Haal het maximale eruit wat erin zit en leg jezelf geen beperkingen op, dat doen anderen wel.

Test jezelf, daag jezelf uit en vraag jezelf af hoe je de legitimiteit van jouw leiderschap kunt vergroten.

Resultaten:

 • De gewenste uitkomst is natuurlijk individueel en stellen we samen met je vast aan de hand van een intake gesprek.

In een individueel coachingstraject met een van onze ervaren coaches ga je in 1-op-1 gesprekken aan de slag met jouw ontwikkeling.

Tijdens het intakegesprek bekijk je samen met de coach wat er speelt en wat ervoor nodig is om jou in beweging te krijgen zodat je de resultaten kunt gaan boeken die je voor ogen hebt. We bespreken we wat voor jou de gewenste uitkomst is en krijg je een advies voor het aantal benodigde gesprekken. Een traject bestaat gemiddeld uit 6-12 gesprekken van 1,5 uur.

Tijdens het intakegesprek krijg jij ook meteen de kans om te ontdekken of deze coach voor jou de beste keuze is, zodat je met vertrouwen met je traject kunt starten.

Mocht tijdens de intake blijken dat jij niet het vertrouwen hebt dat we je echt verder kunnen helpen, of dat de coach niet het vertrouwen heeft dat wij impact kunnen leveren op jouw ontwikkeling, dan nemen we het intakegesprek voor onze rekening.

Dus waar wacht je op?

 • COACHING

 • 1:1

 • E 150,-/uur (excl. BTW)

 • Vorm

  • Indoor coaching
  • Wandel coaching
  • Skype/Zoom coaching

Onze visie op coaching

Alle antwoorden zitten al in je, wij helpen je om ze helder te krijgen zodat jij weer zelfstandig verder kunt. We zetten je letterlijk in beweging dus verwacht bij ons geen uren zitwerk maar lopende gesprekken, systemisch werk en andere oefeningen die je richting geven. Vanuit fysieke beweging krijg je ook je mind en je proces in beweging. Beweging zorgt daarnaast ook voor meer ontspanning waardoor je sneller en beter in contact komt met jezelf.

Ons voorstel: kennis maken zonder risico

Wij denken dat veiligheid en vertrouwen de basis vormt voor een goed coachings traject.

Als jij en je coach besluiten om niet verder te gaan met het traject is het intakegesprek gratis. Als je samen besluit om verder gaan, vormt het intakegesprek het eerste onderdeel van het traject. In dat geval zullen we jouw traject en de gewenste uitkomst na afloop van het gesprek helder definiëren zodat we de eerste sessie doelgericht van start kunnen. Ervaring leert dat in het kennismakingsgesprek vaak al de eerste stappen worden gezet richting gewenste uitkomst.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!