Ik was op zoek naar een opleiding die onderscheidend was in Nederland op het gebied van (wandel)coaching. Deze heb ik gevonden in beroepsopleiding “Wandelcoachen als professie” bij Wandelcoaching Nederland. Na een interessante Webinar over de opleiding, opzet, structuur, kosten en inhoud werd ik nog enthousiaster. Ook is deze beroepsopleiding door de NOBCO en EMCC geaccrediteerd, dit vind ik belangrijk omdat ik mij graag wil onderscheiden en naar mijn klanten wil laten zien dat ik het een belangrijk en mooi vak vindt waar ik mij graag voor inzet.

Tijdens de opleidingsdagen worden er meerdere werkvormen uitgelegd en afgewisseld met veel praktijk oefeningen. Oefenen als coach maar ook als coachee maken deze dagen afwisselend, interessant en leerzaam. Ervaar als coachee de manieren van vragen stellen en wat dit met jou als persoon kan doen.

De  TriA ®  methode is voor mij een heldere en bruikbare werkvorm c.q methode die ik op verschillende vraagstukken kan inzetten.

Ook de heldere en nuchtere uitleg van Nicole als trainer maken deze beroepsopleiding voor mij interessant en leerzaam. Dit in combinatie met een duidelijke online leeromgeving en een goede ondersteuning tijdens de opleiding maken dat ik deze opleiding zeer waardevol vindt voor mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en professional.

Wil jij je ook verder ontwikkelen als (wandel)coach, dan raad ik deze opleiding zeker aan.