In mijn mentor/coach praktijk ondersteun ik vrouwelijke bestuurders. Vanuit mijn ervaring als bestuurder en met mijn coach vaardigheden help ik hen om bij zichzelf te blijven, om te genieten van hun eigen kracht en te werken vanuit hun passie.

De opleiding Wandelcoaching heeft mij daarbij veel gebracht. Het heeft mijn inzichten versterkt en de natuur partner gemaakt in de gesprekken. De module ‘dieper coachen’ was daarin een waardevolle aanvulling.

Als bestuurder herken je al snel de hindernissen waar collega bestuurders tegenaan lopen. Het risico van projectie ligt dan op de loer. Door je hier bewust van te zijn, blijf je geconcentreerd op wat helpend is voor de coachee.

Dat geldt ook voor de ‘oplossingen’ die mij door het hoofd schieten. De verleiding om de bestuurder snel verder te helpen door de oplossing aan te bieden, draagt niet bij aan hun groei, versterking.

Coachen is ook op je handen zitten, de goede vragen stellen. De coachee weet het antwoord op de eigen vraag wel, het vraagt er alleen om ont-dekt te worden.

Dankzij de combinatie van verschillende trainers bij wandelcoaching, de afwisseling tussen praktijk en theorie, ben ik beter in staat om bestuurders te ondersteunen om vooral vanuit hun eigen kracht, intuïtie  en passie hun werk te doen.

En dat is het mooiste wat er is!

Ontwikkel jezelf en je bedrijf met gelijkgestemde ondernemers!

Meld je met onderstaand formulier aan voor het jaarprogramma ‘Leiderschap voor Ondernemers’. Samen met like-minded ondernemers werk je aan de groei van zowel je persoonlijke ontwikkeling als je bedrijf!