Natuur als behandelkamer

Ik heb erg veel geleerd over en geoefend met coachingsvaardigheden, theoretische coachingsmodellen, en de natuur als ‘’behandelkamer’. Dat laatste was nieuw voor me. Door de sessies in de natuur ben ik erg enthousiast geworden over coaching in de natuur.  Hoe goed de natuur ondersteunt, rust brengt en inspireert dat is heel bijzonder om te ervaren.

Inspirerende kennismaking

Bedankt voor de warme, spontane, inspirerende kennismaking met jullie als wandelcoaches en met jullie concept “TriA®”. Ik vind het een boeiende manier om stil te staan bij jezelf en kennis te maken met gelijkgestemden. Een initiatief dat ik in de toekomst graag nogmaals bijwoon.

Mijn unieke kracht!

Deze opleiding heeft mij inzicht gekregen in mijn eigen kunnen en unieke kracht en geleerd om meer vanuit mijn gevoel in plaats mijn denken te coachen.

Meer vertrouwen in mijn coaching.

Deze opleiding heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn coachingsvaardigheden. De TriA® methode gaf mij houvast in het meer te laten komen wat zich op een ‘natuurlijke’ wijze aandiende

Een extra dimensie in coaching!

Deze opleiding heeft mij meer inzichten gebracht door de extra dimensie van het coachen in de natuur. Ik ga de TriA® methode en de natuur zeker inzetten.

Kracht en bewustwording

Ik ben duidelijk in mijn kracht gezet, en bewust geworden van de kwaliteiten die ik al bezit. Het heeft mij geholpen keuzes te maken voor mijn verdere loopbaan o.a. opzetten eigen onderneming als wandelcoach.

Tweeledige opleiding

Behalve het aanleren van de wandelcoach vaardigheden word je ook in de ontwikkelmodus gezet!

21 ideeën!

Concreet heeft de TriA® walk me maar liefst 21 ideeën opgeleverd als antwoord op de vraag die ik inbracht. Verschillende daarvan heb ik direct dezelfde dag nog toegepast, andere later. Verder heb ik in de weken na de TriA® walk op eigen initiatief nog met twee deelnemers 1-op-1 gespard, als aanvulling op de groepswandeling. De […]

Aandacht, acceptatie, actie!

De reactie van mijn omgeving was: moet jij daar een opleiding voor volgen. Jij gaat echt niets nieuws leren. Mijn reactie: Ik heb heel veel geleerd! Aandacht, acceptatie, actie.