De coach van de maand november 2020: Nicolle Prins – Jongen

De coach van de maand november, Nicolle Prins – Jongen, stelt zich voor

Wie ben ik?

Nuchter, positief gedreven coach met passie voor het leven, mensen en de natuur. Daarbij vertaal ik zelf de innerlijke gedachten (die een ieder heeft) naar mijn buitenwereld middels aarding in o.a mijn moestuin met beide benen op de grond.

Bedrijf

De naam van mijn bedrijf is Innertalks- coaching in een natuurlijke omgeving. Je kunt mij ook vinden op: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn

Plaats

Mijn roots liggen in Zuid Limburg waar ik ben opgegroeid, nu woon ik in Brabant. Daardoor coach in Limburg en Brabant.

Hoe lang ben je werkzaam in deze functie?

Sinds augustus 2018, nadat ik een opleiding NLP en de TriA® wandelcoach heb afgerond. Nu studeer ik door als psycho – energetisch therapeut wat een mega mooi aanvulling is buiten in de natuur en in mijn eigen praktijk.

Waarom werkt TriA® wandelcoaching volgens jou zo goed?

De TriA® Methode helpt anderen om richting te geven aan wat je wel wilt i.p.v. van blijven hangen wat je allemaal niet meer wilt. Daarbij creëer je meteen actie op hoe je je leven graag anders wilt zien. Het geeft richting naar een nieuwe weg met meteen een route kaart naar dat nieuwe doel. De natuur zorgt dat je makkelijker bij je zelf kan komen. Je bent buiten waardoor je nieuwe energie kunt opdoen en dat wat je niet meer dient achter je kunt laten.

Wat is jouw specialisatie?

De innerlijke stemmen en gedachten die in je hoofd zitten naar buiten brengen. Ze leven vaak alleen in jou en leiden een eigen leven waardoor ze blokkades veroorzaken. Samen geven we ze aandacht en brengen we ze naar buiten waardoor jij ze kan transformeren naar positieve energie waardoor jij (weer) in je kracht kan gaan staan en kunt gaan doen waarvoor jij hier bent.

Wat heb je gedaan om zover te komen?

Juist door het zwemmen tegen de stroom in, heb ik mijn kracht ontdekt en ben ik erachter gekomen dat je niet alles alleen hoeft te doen. Na een commerciële carrière bij mooie grote bedrijven ben ik gaan doen wat ik leuk vond i.p.v. doen wat goed geld verdient. Moed verzamelen en keuzes maken zijn bekende thema’s voor mij. Hierbij heb ik mij laten inspireren door de veerkracht van de natuur, en door wijze mensen die ik heb mogen ontmoeten. Ik gun het iedereen om in je eigen kracht te gaan staan en je leven magisch te maken!

Wat is je mooiste wandelcoachervaring?

Ah, dat is moeilijk. Er zijn er zo veel maar het is altijd ontroerend als er dieren op het pad van de cliënt komen zoals kikkers, padden, roodborstjes of reeën. Ze komen de cliënt vaak iets brengen een mooie boodschap. Ik vind het geweldig dat ik daar onderdeel van mag zijn.
Bijvoorbeeld een vrouw die zichzelf voorbij liep in het leven door drukte en stress. Vervolgens komt ze een prachtige slak met huis tegen die rustig de boel aan het verkennen was. Een mooie boodschap om in het nu wat rustiger aan te doen en te genieten van wat er NU is.

Waar sta je over 5 jaar?

Wie zal het zeggen, wandelend over de toendra’s van Mongolië of gewoon op de heide met een mooie groep mensen die aan zichzelf willen werken? Alles is goed, als het maar buiten is ?

Wat is je favoriete wandelgebied?

Het Limburgse heuvelland en de Belgische Ardennen.

Wat is je missie?

Mensen verbinden door de natuur met hun eigen lichaam en hun eigen ZIJN in het hier en NU.

Wat wil jij bereiken bij je klant?

Mooie verbindingen met elkaar maken waardoor we beide in onze maximale kracht staan.

Wat is je lijfspreuk?

‘De natuur heeft geen haast en toch komt alles af’

Wandelcoach Praktijkvoorbeelden

Natuurlijke werkvormen

Meer inspiratie

Aanmelden nieuwsbrief