Coach van de maand oktober: Geke Kloosterhof stelt zich voor

De coach van de maand oktober is Geke Kloosterhof stelt zich voor

 

Wie ben ik?

Ik ben een natuurmens en vind het heerlijk om buiten te zijn. Lekker dwalen over de paden met of zonder fotocamera. Genieten van de omgeving, de vogels die zingen, insecten die langs vliegen, een mooie kromme boom, te ontspannen en heerlijk in het nu zijn. Ik heb gemerkt dat als ik ergens over na blijf denken en er niet uit kom, dat ik tijdens een wandeling sneller tot een oplossing of tot andere inzichten kom. Ik kom dan letterlijk uit mijn hoofd en dichter bij mijn gevoel.

Bedrijf

De naam van mijn bedrijf is Geke Kloosterhof coaching in de natuur. Je kunt mij ook vinden op: Facebook, Instagram en LinkedIn

Plaats

In de omgeving van Assen of in Zweden waar ik dan verblijf in een stuga in Sifferbo Stugby och B&B, in de provincie Dalarna.

Hoe lang ben je werkzaam in deze functie?

TriA® Wandelcoach ben ik ongeveer 2 jaar. Als ervaren teamleider coach ik al jaren medewerkers, en de laatste jaren coach ik hen ook wandelend.

Waarom werkt TriA® wandelcoaching volgens jou zo goed?

De TriA® methode is heerlijk praktisch, uitgaande van de huidige – en gewenste situatie, geeft het inzicht waar je nu staat. Door de natuur te gebruiken wordt het visueel en tastbaar. Het is gemakkelijker stappen te zetten, te accepteren wat er is en los te laten wat je niet meer nodigt hebt.

Wat is jouw specialisatie?

Ik gebruik de TriA® methode of andere techniek die op dat moment het beste aansluit bij de coachee. Mijn humor werkt ontspannend en relativerend.

Wat heb je gedaan om zover te komen?

Eerst heb ik mijn eigen patronen onderhanden genomen, door de NLP Masterpractitioner te volgen. Om daarna de TriA® opleidingen en TriA® modules te volgen. Elke dag leer ik weer meer.

Wat is je mooiste wandelcoachervaring?

Het mooiste vind ik als ik bij de coachee zie of voel dat er iets gebeurt. Er stapjes worden gezet. Er zaken worden geaccepteerd en losgelaten. Het proces wat de coachee doorloopt

Waar sta je over 5 jaar?

Tja, waar sta ik dan: ik coach en geef trainingen.

Wat is je favoriete wandelgebied?

Hijkerveld, Fochteloërveen, Drentse Aa en Zweden

Wat is je missie?

Mensen inzicht geven in zijn/haar patronen, denken & doen, invloed taal op behalen van zijn/haar doelen. En hoe mensen hun talenten kunnen inzetten zodat dat gaan doen waar ze energie van krijgen.

Wat wil jij bereiken bij je klant?

Ik gun iedereen, het gevoel van in het hier en nu (in het moment) te leven, dichtbij jezelf te zijn en dat te doen waar je blij van wordt of waar je energie van krijgt.

Wat is je lijfspreuk?

Wees jezelf, puur en leef van uit je hart.

 

Wandelcoach Praktijkvoorbeelden

Natuurlijke werkvormen

Meer inspiratie

Aanmelden nieuwsbrief

Ontwikkel jezelf en je bedrijf met gelijkgestemde ondernemers!

Meld je met onderstaand formulier aan voor het jaarprogramma ‘Leiderschap voor Ondernemers’. Samen met like-minded ondernemers werk je aan de groei van zowel je persoonlijke ontwikkeling als je bedrijf!