Upgress® Business | Groeiprogramma

Een intensieve en uitgebreide ondernemersreis van 9 maanden met een groep gelijkgestemde ambitieuze doorzetters.

De route van het UPGRESS® Business | Groeiprogramma volgt een avontuurlijk pad. Een ontdekkingsreis waarin jij met je organisatie een belangrijke transitie ondergaat om de volgende start in groei te maken.

Het traject bestaat uit 6 inspirerende, motiverende en activerende Master Classes waarin de de basis leggen voor toekomstige groei. Vervolgens komen we gedurende het jaar 6x bij elkaar voor een Mastermind.

Dit traject ondersteunen we met individuele coaching (6 uur inbegrepen). Waar nodig kunnen we in overleg interventies plegen (coaching van teamleden, aanvullende trainingen, team alignment, etc).

Upgress® Business | Master Class

In dit tweedaagse programma staat de strategie van je organisatie centraal. Op dag één stel je de identiteit van je organisatie vast (Upgress Identity Map). Wat drijft de organisatie, wat onderscheidt je en wat zijn heersende normen en waarden? Op de tweede dag staat je strategie centraal (Upgress Strategy Map).

Peer coaching: door het delen van kennis en ervaring met de groep maken we gebruik van het ‘collectieve brein’ van de groep.

Upgress® Business | Coaching

Het succes van organisatie heb je voor een groot deel zelf in de hand. Waar je ook werkt, op welk niveau je je ook begeeft, altijd zul je voor dilemma’s staan of komen te staan waarop je even pas op de plaats moet maken.

Business Coaching helpt je tot 10 te tellen en jezelf en de organisatie te beoordelen. Het biedt de mogelijkheid om kritisch naar jezelf en over je handelen te kunnen zijn. Introspectie. Haal het maximale eruit wat erin zit en leg jezelf geen beperkingen op, dat doen anderen wel.

Test jezelf, daag jezelf uit en vraag jezelf af hoe je de legitimiteit van jouw leiderschap kunt vergroten. Bespreek knelpunten en verken samen mogelijkheden.

Upgress® Business Coaching is er op gericht om weer in beweging te krijgen wat even vast zit.