Upgress® Business | Groeiprogramma

Een intensieve en uitgebreide ondernemersreis van 9 maanden met een groep gelijkgestemde ambitieuze doorzetters.

De route van het UPGRESS® Business | Groeiprogramma volgt een avontuurlijk pad. Een ontdekkingsreis waarin jij met je organisatie een belangrijke transitie ondergaat om de volgende start in groei te maken.

Het traject bestaat uit 6 inspirerende, motiverende en activerende Master Classes waarin de de basis leggen voor toekomstige groei. Vervolgens komen we gedurende het jaar 6x bij elkaar voor een Mastermind.

Dit traject ondersteunen we met individuele coaching (6 uur inbegrepen). Waar nodig kunnen we in overleg interventies plegen (coaching van teamleden, aanvullende trainingen, team alignment, etc).

Upgress® Business | Master Class

In dit tweedaagse programma staat de strategie van je organisatie centraal. Op dag één stel je de identiteit van je organisatie vast (Upgress Identity Map). Wat drijft de organisatie, wat onderscheidt je en wat zijn heersende normen en waarden? Op de tweede dag staat je strategie centraal (Upgress Strategy Map).

Peer coaching: door het delen van kennis en ervaring met de groep maken we gebruik van het ‘collectieve brein’ van de groep.

Upgress® Business | Coaching

Je loopt vast in je strategie of bedrijfsvoering. Je wil aan de slag met het UPGRESS® Model maar dan in een 1:1 setting of je start nog liever vandaag dan morgen. Je bent op zoek naar een ervaren coach of mentor waarmee je regelmatig kunt sparren. Kortom: je hebt een sterke behoefte aan maatwerk. En aan begeleiding op de lange termijn. In dat geval is UPGRESS® Business | Coaching & Mentoring mogelijk geschikt voor jou.

Samen met een ervaren business coach|mentor (Jeroen Offermans) analyseer & werk je aan wat er op dit moment speelt. Het team van Peak Impact bestaat bovendien uit specialisten die excelleren in een specifiek vakgebied. Waar nodig schuiven we een van onze experts naar voren.

We gaan een commitment aan voor de periode van een jaar.  We werken met een vaste formule voor een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend moet er wel een klik zijn. Boek vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jeroen!