Upgress® Business | Coaching

Je loopt vast in je strategie of bedrijfsvoering. Je wil aan de slag met het UPGRESS® Model in een 1:1 setting en start nog liever vandaag dan morgen. Je bent op zoek naar een ervaren coach of mentor waarmee je regelmatig kunt sparren. Kortom: je hebt een sterke behoefte aan maatwerk. En aan begeleiding op de lange termijn. In dat geval is UPGRESS® Business | Coaching & Mentoring mogelijk geschikt voor jou.

Samen met een ervaren business coach|mentor (Jeroen Offermans) analyseer & werk je aan wat er op dit moment speelt. Het team van Peak Impact bestaat bovendien uit specialisten die excelleren in een specifiek vakgebied. Waar nodig schuiven we een van onze experts naar voren.

We gaan een commitment aan voor de periode van een jaar.  We werken met een vaste formule voor een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend moet er wel een klik zijn. Boek vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Jeroen!

Upgress® Business | Master Class

Hoe weet je zeker dat je de juiste doelen verwezenlijkt en kom je tot een strategisch businessplan. De kern van het UPGRESS® Model.

In dit tweedaagse programma staat de strategie van je organisatie centraal.

Op dag één stel je de identiteit van je organisatie vast (Upgress Identity Map). Wat drijft de organisatie, wat onderscheidt je en wat zijn heersende normen en waarden?

Op de tweede dag staat je strategie centraal (Upgress Strategy Map).